Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
djaksel
Автомобил:
Двигател:

Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./

Мнениеот djaksel » Пон 08 авг 2011 21:24

А ако аз съм желаещия :banana :beer :bishop

Потребителски аватар
chefo_
Автомобил: vw golf 97 ubi
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Пон 08 авг 2011 22:01

може да се повтарям,нонека обясня как стоят нещата навън извън нашата скромна родина!вси4кисса изрядни защото там актовете сакъде къде по солени от тези в родината! в интерес на истината има доста напредък в действията на полицията и наказателните постановления и прочие,както трябва да е!който не се е нау4ил да си слага колана да започва да свиква да му стане навик!телефони в колата да само 4е на слушалка с хендсфрее,който го дразни да заповяда при мен в магазина да му измисля на4ин като влезне в колата да не слага слушалка а само да натиска 2 коп4ета и аудиосистемата вколата му се превръша в слушалка има си и микрофон!мом4ета боли не боли това е така е в европа така ще стане и тук!както се казва на сватбата: "в болест и в радост...все заедно..." Европа!
нема се стряскате,и преди и сега е било да се играе на котка и мишка с властите!

Потребителски аватар
vankoni
Автомобил: VW passat B3 B5.5
Двигател: PF1991 ALT2003
Контакти:

Мнениеот vankoni » Пон 08 авг 2011 22:16

chefo_ написа:може да се повтарям,нонека обясня как стоят нещата навън извън нашата скромна родина!вси4кисса изрядни защото там актовете сакъде къде по солени от тези в родината! в интерес на истината има доста напредък в действията на полицията и наказателните постановления и прочие,както трябва да е!който не се е нау4ил да си слага колана да започва да свиква да му стане навик!телефони в колата да само 4е на слушалка с хендсфрее,който го дразни да заповяда при мен в магазина да му измисля на4ин като влезне в колата да не слага слушалка а само да натиска 2 коп4ета и аудиосистемата вколата му се превръша в слушалка има си и микрофон!мом4ета боли не боли това е така е в европа така ще стане и тук!както се казва на сватбата: "в болест и в радост...все заедно..." Европа!
нема се стряскате,и преди и сега е било да се играе на котка и мишка с властите!

Потвърждавам с две ръце казаното, системата е жестока към нередовните, ако не си платиш данъка колата ти не може да ти стои на улицата, изключено пък да я караш, ако те хванат конфискуват ти колата... мога да дам много примери още, и такива в които и аз съм бил участник...

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Вто 09 авг 2011 4:27

djaksel написа:А ако аз съм желаещия :banana :beer :bishop

а ако ти си желаещия утре и други ден съм свободен звънни ми на 0879601699 и да ходим да ги пускаме ;)
Поздрави

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Вто 09 авг 2011 12:24

chefo_ написа:може да се повтарям,нонека обясня как стоят нещата навън извън нашата скромна родина!вси4кисса изрядни защото там актовете сакъде къде по солени от тези в родината! в интерес на истината има доста напредък в действията на полицията и наказателните постановления и прочие,както трябва да е!който не се е нау4ил да си слага колана да започва да свиква да му стане навик!телефони в колата да само 4е на слушалка с хендсфрее,който го дразни да заповяда при мен в магазина да му измисля на4ин като влезне в колата да не слага слушалка а само да натиска 2 коп4ета и аудиосистемата вколата му се превръша в слушалка има си и микрофон!мом4ета боли не боли това е така е в европа така ще стане и тук!както се казва на сватбата: "в болест и в радост...все заедно..." Европа!

А ти от най-изрядните шофьори ли са писа бе ? :))))

П.П. : Тези камери няма да свързани с КАТ :applause: A ги слага общината за да следи за безредици... Макар че щях да съм безкрайно благодарен ако имаше и запис как пешеходеца (велосипедала) минава на червен пешеходен светофар и после акта е за мен, че не съм го бил пропуснал scare scare scare

Потребителски аватар
djaksel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djaksel » Вто 09 авг 2011 19:59

Black-White написа:

а ако ти си желаещия утре и други ден съм свободен звънни ми на 0879601699 и да ходим да ги пускаме ;)
Поздрави

:да: :012:

Потребителски аватар
melyo79
Автомобил: passatB4
Двигател: 2E 1994

Мнениеот melyo79 » Сря 10 авг 2011 18:07

djaksel написа:
Black-White написа:

Поздрави

:да: :012:

Кое ще пускате.Конете на паша ли,ако е така и аз да идвам :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Чет 11 авг 2011 8:26

vankoni написа:

Потвърждавам с две ръце казаното, системата е жестока към нередовните, ако не си платиш данъка колата ти не може да ти стои на улицата, изключено пък да я караш, ако те хванат конфискуват ти колата... мога да дам много примери още, и такива в които и аз съм бил участник...

Абе колкото и да си редовен, той е излязъл за да изпълни плана...така че все ще си за нещо нередовен...измъкване няма, заяде ли се с теб, ако ще и цялата кола да си опасал с колани и слушалки. Даже и например, веднага се сещам че може да те глоби примерно и за това че не ти е пълен резервоара догоре. :screwy :Mr Green Fun

Потребителски аватар
chefo_
Автомобил: vw golf 97 ubi
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Чет 11 авг 2011 21:16

drago_tr написа:
vankoni написа:
chefo_ написа:

Абе колкото и да си редовен, той е излязъл за да изпълни плана...така че все ще си за нещо нередовен...измъкване няма, заяде ли се с теб, ако ще и цялата кола да си опасал с колани и слушалки. Даже и например, веднага се сещам че може да те глоби примерно и за това че не ти е пълен резервоара догоре. :screwy :Mr Green Fun

ще се заяжда ако му мълчиш!и ще ни правят на балами докато сме неизрядни,и не си знаем правата! няма право да ви заплашват,и ако ще пише да пише,а ако иска да се заяжда ги попитайте какъв им е чина,къде работят и си запишете в едно лист4е имената им и в колко 4аса къде са ви спрели,незнам дали знаете но имате право да снимате какво проверяват,как ви проверяват, къде гледат и къде пипат,ако не ви позволят...ра'отата смърди! много се надявам нещата да станат като в чужбина!

Потребителски аватар
gyleto
Автомобил: Golf 2
Двигател: PL 1991

Мнениеот gyleto » Съб 13 авг 2011 7:42

Нещо за събора на Рожен някой знае ли, да си правим ли планове? Pironski е пуснал тема за пътуване viewtopic.php?f=4&t=280655 Какво се реши последно, ще има ли или не? Радо, ако може, светни ни, ти си по-навътре в нещата. :)

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Съб 13 авг 2011 9:54

Ако искате да се съберем Пловдивчани и да пътуваме като истинска група,без да се правим на луди?

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 13 авг 2011 18:15

gyleto написа:Радо, ако може, светни ни, ти си по-навътре в нещата. :)

Tолкова съм навътре, че целия съм увляал, ма нейсе! :lol:

Положението за момента е следното:
Все още няма нищо официално!
Stefan отказва да се занимава с обикалянето по собственици на земите, говорене с Общината, кмета и т.н.
Пироня е пуснал тема за съвсем 'случайна', неформална среща на няколко човека.
Разбира се, понятието 'няколко' е доста разтегливо! mhihi Може да се разтегли и до 500 души, що не?! :mrgreen:
... И разбира се - нищо не пречи да се появи някой от собствениците на земите и да ни изгони - ще има пълното право да го направи.

Идеята за момента е vasstop да се разходи до Чепеларе към 15-17 август. Ако няма против, и аз си правя някакви сметки да му правя компания ;) Едва след това, в зависимост от резултатите, би могло да се говори за официален събор.

Независимо официален събор или случайна сбирка - аз смятам да правя компания на Пиронски на посочените дати!!!

vackooo написа:Ако искате да се съберем Пловдивчани и да пътуваме като истинска група,без да се правим на луди?

Че разбира се! :да:

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Съб 13 авг 2011 18:31

И аз съм с вас за Рожен (независимо сбирка или официален събор), стига да сме културни, че миналата година влизането от Асеновград в колоната до пловдивските коли беше страшна авантюра ...

П.П.: А по темата за баламите - ем така ще е. Ето например мен ме спират и след дълга тирада - ще почерпиш ли или да ти пишем акт? Охооо, стой та гледай къв сигнал за корупция им праснах. След това комисийка разпитва мен и колегата като свидетел. Аз няма как да разбера какво им се е случило на ония двамата кавали от 6-то РУП, но пък знам, че съм си изпълнил гражданския дълг и че не съм дал и другата буза да ми забият шамар!

Потребителски аватар
melyo79
Автомобил: passatB4
Двигател: 2E 1994

Мнениеот melyo79 » Чет 18 авг 2011 22:40

Колеги относно РОЖЕН ще има ли някой който ще ходи още от петък за да пътуваме заедно :BBQ

Потребителски аватар
gyleto
Автомобил: Golf 2
Двигател: PL 1991

Мнениеот gyleto » Пет 19 авг 2011 15:33

За сега го обмислям за петък но съм на работа до 19.00 и не знам. :D :guinnes

Върни се в “Организационен”