Мнения за Пассат б5.5
- vwtaz
- Автомобил: Passat 3BG
- Двигател: AVF
Re: Мнения за Пассат б5.5
Колега това не е просто радио, а навигационна система работеща със CD дискове, обвързана е с всички контролери в колата. Аз я разкарах защото блокира, отчете свалянето на акумулатора като кражба, и не тръгна повече, пуснал съм тема viewtopic.php?f=12&t=157193&hilit=gps+mcd с патилата. Смениш ли това чудо на MFA то не се показва нищо от нави и радио, описъл съм точно какво се е случило.
За фаровете...не може ли човека да си го смени? Както съм направил примерно аз, щото единия беше боза отвсякъде. Това не значи задължително удар. Разсъждавате много елементарно.
За цената... ами изкупувайте тези от 7 и 8 бона, които ги има в мобилето. Сигурно ще спите по-спокойно, че сте си я купили на реалната цена.
За цената... ами изкупувайте тези от 7 и 8 бона, които ги има в мобилето. Сигурно ще спите по-спокойно, че сте си я купили на реалната цена.

- simo7
- Автомобил: Джета
- Двигател: 2012г
виж тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details изглежда ми много по хубава.Малко повече пари но ще свали сигурно.Ръчна 6 степенна.Като гледам кормилото и салона доста е добре.Тази дето си я набелязал със сигурност не е на толкова километра.И автоматика гори 1-1.5л повече .
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Страхотна е
едната е хайлайн, а тази с това сиво... да не говориме за смотаняшкия парктроник на задната броня. Всеки си има вкус, обаче. Нищо му няма на автоматика. И аз обичах ръчка, докато не се качих на автоматик. За напред нямам и намерение да карам друго освен автоматик, но темата не е за това автоматик или ръчна, а конкретно за автомобил. На втория единствените екстри са му големите огледала, гумените стелки и готините джанти за зимни гуми
И понеже се отплеснах от темата моя съвет е да отиде да покара 2-та автомобила, да ги закара на диагностика, да се пазари много и после да си кара с кеф.

- kijelmi
- Автомобил: Passat R-Line BiTDI
- Двигател: CUAA 2020
Тази сивата е с гадния волан не е Highline и не 131 кончета а 101 единствения и плюс е че е с 2 години по нова но и това може да не е така. И аре някой да каже какво толкова ви е стресирал този автоматик та всички сте седнали да разубеждавате човека да не си купува автомат.Ремонта и в двата случая ще му излезе над 1400 лева но за 300-400 кинта повече си заслужава да се поглези човек.
Бас хващам че, половината не карат автоматик и затова го плюят.(Както и самия аз преди време.)
Човека да ходи да се прекръсти и да се хвърля като му е харесала колата, кола втора ръка винаги е риск може да му е на късмет ако не му е разкарва я набързо гледайки да загубипо малко пари и готово.
Бас хващам че, половината не карат автоматик и затова го плюят.(Както и самия аз преди време.)
Човека да ходи да се прекръсти и да се хвърля като му е харесала колата, кола втора ръка винаги е риск може да му е на късмет ако не му е разкарва я набързо гледайки да загубипо малко пари и готово.
- simo7
- Автомобил: Джета
- Двигател: 2012г
101к.с нямат 6 скорости ако си забелязал скоростният лост на тази сивата.Не гледай буквите отзад ,че не е червено D-то.Салона не е добре с това сиво ,но пък напълно е възможно да е на толкова км.Поне на пръв поглед.А тази дето си я харесал не се знае на колко е 2500000-300000км ли.
- kijelmi
- Автомобил: Passat R-Line BiTDI
- Двигател: CUAA 2020
Абе дето се казва."Има нещо гнило в Дания." 

- ResistanceBG
- Автомобил:
- Двигател:
В крайна сметка май ще си остане първият ми избор. Харесва ми колата, човека изглежда сериозен а и на компютър не излезна да има проблем. Ще пиша след като я взема да видим дали е така или съм сбъркал 

- dancing_niki
- Скиора
Важното е сам да стигнеш до извода. Късмет!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се, че ползвам темата на колегата, но реших да не пускам нова. Надявам се за отговори, че съм крайно нуждаеща.
След дълго мислене и аз се спрях на вариянта пасат. Карам такъв старичък и някак ми е спечелил доверието.
След като погледнах спецификациите се спрях на модел някъде 2002 година, бензин, 2.0 с 131 коня. Искам да ми кажете тази комбинация успешна ли е? Има ли слаби места и кои са? Разликата м/у комфортлайн и трендлайн?
Всъщност колата ще я купувам в Германия и ще я карам тук. Пускам и линкове към две коли:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=culgbxq4qgal
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... &picture=2
След дълго мислене и аз се спрях на вариянта пасат. Карам такъв старичък и някак ми е спечелил доверието.
След като погледнах спецификациите се спрях на модел някъде 2002 година, бензин, 2.0 с 131 коня. Искам да ми кажете тази комбинация успешна ли е? Има ли слаби места и кои са? Разликата м/у комфортлайн и трендлайн?
Всъщност колата ще я купувам в Германия и ще я карам тук. Пускам и линкове към две коли:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=culgbxq4qgal
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... &picture=2
- dancing_niki
- Скиора
Първо добре дошла!
Всяка комбинация е удачна стига да ти допада
Бензиновите мотори като цяло са здрави. Разхода по книжка на този мотор го дава м/у 6.2 и 11.9. Всички залитат по 1.8Т, понеже неговият разход е много близък до останалите бензинови, а динамиката му е доста по-голяма. Тrendline се намира м/у Comfortline и Highline и би трябвало да е малко по-засукан от Comfortline. Важното в случая е да покараш няколко автомобила с различни двигатели и оборудване и който най-много ти хареса и е технически най-изправен на пръв поглед, понеже никога не може да се предвиди кога нещо ще се счупи, ще разбереш, че това е твоят автомобил. Пак казвам, че е много важно автомобила да се купува без всякакви предубеждения останалото си е чист късмет.

Всяка комбинация е удачна стига да ти допада

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
dancing_niki написа:Първо добре дошла!![]()
.... Тrendline се намира м/у Comfortline и Highline и би трябвало да е малко по-засукан от Comfortline. ...
Аз лично не съм сигурен. в някои модели май е обратно... Не съм съвсем сигурен, но може би не е точно определено каква е разликата при тези нива на обурудване. Има базисни екстри, но по избор на клиента може да се поръча още нещо. По мои наблюдения точно този двигател не е много широко разпространен, така че не вярвам да чуеш много лични впечатления. Както е казал колегата-има си голяма доза късмет при покупка на автомобил втора ръка (да не кажа че същото важи и за нов). От личен опит да споделя-когато съм си търсил автомобил си харесвам някой бързо, просто ми идва отвътре и си казвам-това е моята кола. Почна ли да се двоумя дали да я взема, значи не е тази

-
- Автомобил:
- Двигател:
Вече мисля и за тоз:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... rigin=PARK
чудя се, колко повече получавам със следващия модел от този, че да платя двойно ... и съвсем по български, заслужава ли си?
Май само някви електроники, които биха ме притеснили допълнително.
Може ли някой да помогне със здрав и икономичен модел от гледна точка на гориво (бензин) и подръжка.
Много благодаря на съфорумците, които се включват
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... rigin=PARK
чудя се, колко повече получавам със следващия модел от този, че да платя двойно ... и съвсем по български, заслужава ли си?
Май само някви електроники, които биха ме притеснили допълнително.
Може ли някой да помогне със здрав и икономичен модел от гледна точка на гориво (бензин) и подръжка.
Много благодаря на съфорумците, които се включват

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Специално от този и следващият модел не получаваш повече електроника, една и съща е. Получаваш няколко години по-нов автомобил с отстранени някои от по-несполучливите инжинерни решения (например формата на фаровете, които при по-новият модел страдат по-малко от песъкоструя от пътя). Дали си заслужава определено е въпрос на личен избор
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
За тези пари има прилични дизели от Новия модел