болест на г2, но не опасна
Синтетични масла-мнението ви ?
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
L&R написа:Лики Молито е норма 505.00 като за мен.
Още информация като взех колата беше на 12 хил. от смяната и то с масло Shell 5w-40 в Германия (ATU), което би трябвало да е много зле ~ 34 евро.
Да ама не - нямаше причукване дори на 12 хил.
До към 7 хиляди молито се държеше перфектно , сега вече не.
бате, 34€ за 5W-40 хич не са малко.....иначе има едно масло което немците яко го хвалят: oilportal.de и цената му е прилична, за 5W-40 e 24€ приблизително + доставка, ама ако се земат 3 тубички (демек от 50€ нагоре) безплатна е доставката.....немците обясняват, че било еквивалент на лики моли па знам ли....
ПС. Пичага, мерси за инфото, ще се ослушам дали има таково шум при мене....въпреки, че съм на 12000 км мисля, че това точно липсва

- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:Добавки му е майката....аз моя дъртофелник дето ГНП не е толко придирчива редовно си сипвам-въпреки,че не карам кой знае колко-25000 на година и да чукна на дРъво .....L&R написа:А нищо чудно и БГ нафтата да е виновна, въобще неизвестни много.![]()
![]()
пу,пу,пу.....
добавка за какво, за горивото ли? става!
а като стана въпрос за добавки, някой да е чувал за добавка за отмиване на нагара, която се слага в старото масло при смяната, ДВГ (бензинов в моя случай) работи 15-20 мин на място, след което се изтака маслото и се слага новото. ще трябва да правя това упражнение на служебната фордела, че бая нагар е хванала отвътре, ама така е като го карам с долнопробни минералки...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”