КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО СТИГНЕТЕ ЖИВИ!

joker написа:Уважаеми колега pe6kata ти си с тотално объркани понятия ...а откъде знам реакциите на човешкия организъм...
1.Видях последиците им за първи път през 1980 г на аутопсията на един мотоциклетист...най-едрата кост на черепа бе с размери 2/2 см,през очните орбите се виждаха мозъчните гънки,а тестисите му бяха останали на волана на мотоциклета....той беше карал също разумно...със повече от 180 км/ч...
2.Професията ми която практикувам вече 25 г изисква да познавам човешката физиология и смея да твърдя,че я познавам.
А ти си карай си както искаш,но не се прави на камикадзе....с "разумните" си 220 км/ч...или поне не го прави във форума...
pe6kata написа: хората малко от малко са помислили, че като слагат по-мощен мотор, то това е свързано с различно окачване, спирачки ии т.н.... т.е. все неща, които да правят сигурна колата при по-високите скорости.
pe6kata написа:...
Проблемът с високата скорост за мен остава далеко след алкохола, липсата на мозък, манталитета, състоянието на пътищата и... пропускам сигурно оше няколко неща.
blaze написа:Аз имам само 1 мнение по въпроса.
Некадърници! - това е проблема по пътищата.
Домашното възпитание още малък ме е научило да съобразявам всяко мое действие с околните. Било то на пътя, пеша, в магазина и т.н. 90% от хората по улицата изобщо не се замислят "като мръдна сега натам какво ще стане с оня отсам или другия?" Това ме влудява всеки божи ден.
Вчера тъпата овца си ходи в магазина и блее на страни, бутна едно малко дете, то падна и бутна няколко бири от рафта. Кой мислите ги плати?? Майката! Мани ти, че детето можеше да се нареже и т.н. Никаква мисъл!
Ходиш по тротоара а 2 лелки като си клепат и неможе да минеш, минаваш по улицата, шофьори те псуват, ама на ония не им дреме. Или ако им кажеш да се мръднат- скандала е в къпра вързан.
Ако всеки се опита все по-често да се замисля за 2секунди, "какво ще стане ако направя...." ще е много по лесно за всички.
Всеки божи ден докато аз изпреварвам, някой решава, бие мигач и ме бута в канавката. ВСЕКИ ДЕН.
И не на последно място но искам да кажа, че 90% от таксиджийте имат отвратително поведение на пътя. Като се качи после в цивилната кола и пак си е същия галфон. Аз го използвам като обидно нарицание "бакшиш".
analplanet написа:Супер тъпо вече става по тиа пътища!Ба то мене меее страх да тръгна на някаде с семеиството си че имам дете на 3год. И някои малолумник по точно олегофрен дето не знае как са искарани пари камоли за колата която кара и някои сран родител е решил че иска да убие детето си и да погуби някои друг живот!!! е това ако не спре няма как да се оправи няма как да спрат избиваниата по пътя!!!!не може да си караш нормално и да си правиш един вид удоволстие да пътуваш повечето са някакви страшни кретени малки при това!!!! Съжелявам за тези изрази но моя гледна точка!!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта