неприлично предложение

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: неприлично предложение

Мнениеот wierdo » Вто 16 авг 2011 16:47

doubledTSI написа:... Повтарям където може! Най-често на прави отсечки с прекрасна видимост.....

Брато дано не ти се случва нищо лошо. В гаража ти има снимка как караш това голфче почти с 200. :?

Изглежда, че никой дори не разбра какво се опитва да каже joker. Което е доста жалко.
Естествено, че скоростта не е еднозначен фактор за тежки ПТП, но е един от основните.

Лошото е, че докато не паднеш и не видиш колко боли, все си мислиш, че не е кой знае какво.

Има и друго. Това, че в автомобила ти е хубав, не означава, че е променил законите на физиката.

Спазвай законите, карай внимателно и си живей живота.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 16 авг 2011 16:51

газ до ламарината и това е... темата е толкова безсмислена, колкото половината мнения на автора.

и за да не съм оффтопик : Изображение
Това е на обезопасеното цариградско шосе. Пътя позволява, колата е подсигурена, реакциите ми са светкавични. Който се съмнява е негов проблем.

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Вто 16 авг 2011 17:24

Колко мъка има на тоя свят... :No :No

Потребителски аватар
doubledTSI
Автомобил: Golf 5 1.4 TSI Caddy life 4motion
Двигател: CAXA 2008 1.9 BLS 2009

Мнениеот doubledTSI » Вто 16 авг 2011 17:25

wierdo написа:
doubledTSI написа:... Повтарям където може! Най-често на прави отсечки с прекрасна видимост.....

Брато дано не ти се случва нищо лошо. В гаража ти има снимка как караш това голфче почти с 200. :?

Изглежда, че никой дори не разбра какво се опитва да каже joker. Което е доста жалко.
Естествено, че скоростта не е еднозначен фактор за тежки ПТП, но е един от основните.

Лошото е, че докато не паднеш и не видиш колко боли, все си мислиш, че не е кой знае какво.

Има и друго. Това, че в автомобила ти е хубав, не означава, че е променил законите на физиката.

Спазвай законите, карай внимателно и си живей живота.

Не искам да останете с впечатление, че подкрепям високите скорости. Аз подкрепям разумното шофиране!
Съгласен съм с теб брато, но тази скорост не е на цариградско или където и да било градсо каране. Това е през нощта, когато няма движение на прав извънградски път. И не означава, че е стил и начин на шофиране. Може би и мен не ме разбра никой с моето изказване. Исках да кажа, че всичко си има граници, че човек трябва и е длъжен да се съобразява с околните на пътя, че винаги трябва да премисля нещата с по два хода напред! Никой не е застрахован от белята!

Потребителски аватар
UnLucky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот UnLucky » Вто 16 авг 2011 17:27

Евала къртиш миФки, колега с тия 200км/ч утре може да се возиш с 20км/ч ! Но дано го проумееш преди да стигнеш до там, на тая тройка и 140 км/ч са и много, ако те удари бръмбар рогач по прозореца ти пада скороста с 20 км/ч пък с 200 ако удариш гогутка, най-много да влезе при тебе да ти прави компания, докато правиш 220км/ч САМО ТАКА, давайте СМЕЛО, трябва все някой да бие рекорда на колегата Пешката!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 16 авг 2011 17:30

мда... нямам много акъл. Но добре че Ви има Вас моралистите. Обещавам че ако пуснете още 342 теми та тази тема ще спра да вдигам повече от 160 в населено място :idea:

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Вто 16 авг 2011 17:50

Абе,луд,пил ли си лекарствата днеска? По-добре си мълчи като не можеш да кажеш нищо смислено.Ти с 160-70 сигурно бързо спираш с кочината, а пък и реакцийте ако са ти адекватни като приказките немам думи.Бегай легай и си почивай

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 16 авг 2011 17:53

110afn написа:Абе,луд,пил ли си лекарствата днеска? По-добре си мълчи като не можеш да кажеш нищо смислено.Ти с 160-70 сигурно бързо спираш с кочината, а пък и реакцийте ако са ти адекватни като приказките немам думи.Бегай легай и си почивай

"смислено" и "бързо" са обширни понятия. Кочина не съм сигурен с какво асоциираш, а "реакция" в множествено число се пише "реакции". Друго нямам какво да ти кажа към този момент.

mufin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mufin » Вто 16 авг 2011 18:12

Прекрасен пример че само яки глоби, камери и зли полицаи ще превъзпитат опасно невъзпитаните шофьори

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Вто 16 авг 2011 18:36

UnLucky написа:Евала къртиш миФки, колега с тия 200км/ч утре може да се возиш с 20км/ч ! Но дано го проумееш преди да стигнеш до там, на тая тройка и 140 км/ч са и много, ако те удари бръмбар рогач по прозореца ти пада скороста с 20 км/ч пък с 200 ако удариш гогутка, най-много да влезе при тебе да ти прави компания, докато правиш 220км/ч САМО ТАКА, давайте СМЕЛО, трябва все някой да бие рекорда на колегата Пешката!

ей палячо, (в смисъл че снимката на аватара ти е палячо ли клоун някакъв :lol: )
почваш леко да ми лазиш по нервите.
Нещо си ме подхванал на лично още с темата за корадо вр6, там ми писа няккави глупости, после ми пишеш лично по повод тази тема- роги дяволи някакъв сектант ли си, нещо падаш ли си по мен, евентуално педал ли си, какъв си? Ако толкова искаш , дай да се видим и да ми обясниш какъв ти е проблема. Изразил съм мнение, като не ангажирам никой с него и не смятам че е лишено от смисъл.

Сега лично за теб, ей така да ти направя душевна чекия- тоя мотор дето го карах вдигаше малко над 280км/ч, повече нещеше. Иначе съм минавал 300, ама с на мой приятел мотора. Няма случай да съм бил на магистралата и да съм карал с под 260-270. Дори и при придвижвания обикновено се кара с 220-240 стига пътя да позволява. А тия 230-240, е скорост дето са ти необходими към 400-500м за да я достигнеш от място.
Ползвал съм го да си вдигам адреналина, не за пътуване и честно казано със скоростта се свиква много бързо и почваш да търсиш път със завои, щото скуката те обзема дори и с тия скорости. Там си е истинското каране на мотор, на правото всеки може да дава газ. Тия приказки, че пътя се стеснявал, и кво ли още не са пълни глупости. Особено ако продължително си карал с 270-280, като намалиш на 180-200 и ти се струва че си спрял.
В самото начало като го имах, докато се усетя че заради това че нямам капачка на задната гума, като подмина 240-250 и винаги ми спадаше гумата. От центробежната сила, игличката явно потъва и гумата спада моментално. Та и с тая скорост макар и с мека гума мотора си стоеше на пътя, еее задницата почваше да играе, но ако не си в завой не е проблем(а с 250+ не е скорост за завои общо взето)
В момента мотор нямам, но не е проблем да взема за едно завойче, ако искаш можем да се повозим :kissy:

С колата нищо интересно немога да се похваля. Макса и е около 230 реални, и то при хубав бензин.Работя по въпроса обаче с макс скорост, както и с времето за достигането и :wink: Магистралата от Карнобат- Бургас я правя за 12мин, 40км са. Иначе на 200км си е най-добре и разхода не е брутален. Така че ето ти "рекорди" и тема за умуване дни наред, дано спиш спокойно.
Единствено от теб искам да си гледаш пътя, да си държиш дясната лента, щото там ти е мястото, и преди да тръгнеш да изпреварваш, ако някога го правиш, да си погледнеш в огледалото преди това :beer А, и освен да философстваш за дяволи, скорости и рекорди, отделяй по малко време и за правопис, няма да ти е излишен :wink:

п.п.
явно на някои хора(луди) им(ни) писна, и почнах(а/хме) да го обръшат на много тънък базик. Само дето едни други пък хора се вързват яко и въобще не се усещат кога ги ебават...

Потребителски аватар
UnLucky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот UnLucky » Вто 16 авг 2011 18:45

Пешката : Няма да те наричам никак, шот не заслужаваш! Писах ти на лично, за да не пълним темата ,и за да не го взимаш навътре ! И не бързай с това кой какъв е, шот си сБъркал рейса пич!
Написах ти че като си вдигал 280 км/ч какво? Пораснали са ти рога на главата или си нещо повече от другите!
В темата се опсъжда, това че трябва да се намали скоростта!
А ти се фалиш че можеш да вдигаш 300км/ч със мотора, а Пеш колко можеш да вдигнеш ?
АЙ по сериозно, ако няма какво да кажете, не пишете, само спеколирате останалите дето имат малко чувство за отговорност, като не ви се живее избивайте се, ма не се правете на много велики!
Само Дънкън Маклауд и Лили Иванова са безсмъртни, всички други ще умрем, това е !
Не засягам никой, но да се фалиш колко си вдигал, или колко ти е гоУем, е жалко! :|

Потребителски аватар
blade84
Автомобил: Vento
Двигател: AAZ

Мнениеот blade84 » Вто 16 авг 2011 18:46

Сега лично за теб, ей така да ти направя душевна чекия- тоя мотор дето го карах вдигаше малко над 280км/ч, повече нещеше. Иначе съм минавал 300,

Заради такива ненормалници стават катастрофите и загиват невинни хора. Като искате състезания има писти за тая работа. :beat_butt2

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 16 авг 2011 18:56

иииии Пешката колко готино му го каза... само ще добавя, че с тоя ник е обяснимо защо го е страх от скорости. Сигурен съм че много е падал от колелото на времето...
А иначе който твърди, че основната причина за катастрофите е високата скорост - много греши. Аз твърдя че бавната скорост и неделните шофьори са виновни... Веднъж годишно като тръгнат от селата към морето и им се случи да включат на 5-та ( разбира се гледайки обозначението на лоста къде се намираше предавката ) и вдигнат 90км в час... пътя започне да се свива, бръмбарите блъскат стъклото, зимните гуми плющят по асфалта, в газовата бутилка се оформя черна дупка..... страшничко си е....

Потребителски аватар
UnLucky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот UnLucky » Вто 16 авг 2011 19:03

Ludia написа:иииии Пешката колко готино му го каза... само ще добавя, че с тоя ник е обяснимо защо го е страх от скорости. Сигурен съм че много е падал от колелото на времето...

на sme6kata въобще не му обръщам ВПЕЧЕТЛЕНИЕ! За внимание и дума да не става!
А ти си твърде плитък да ми даваш акъл!
Ако няма какво да кажете не пишете нищо! Хич не ми пука кво ще кажете!
Катастрофите стават от такива смелчаци като вас, дето карат (НЕ ШОФИРАТ) а КАРАТ, ако правите разлика между двете де, шот едва ли имате толкова за да го разберете!
А такива дето търсят скоростите като гледат в лоста, имат по-голям шанс да живеят отколкото такива като вас дето се мислят че са безсмъртни, някой ден може да ви изпише пред очите Край на Играта, ама рестарт няма!

Докато има такива като вас, ще има мнооого катастрофии! :012:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 16 авг 2011 19:08

UnLucky написа:А ти си твърде плитък да ми даваш акъл!

Далеч нямам желание да ти давам каквото и да било... най-малко пък акъл, щото както вече казах, съвсем не ми е в излишък.

UnLucky написа:Докато има такива като вас, ще има мнооого катастрофии! :012:

Това е все едно да кажа : " Докато има такива като вас, ще има в какво да се блъскаме ! :012: "

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”