UnLucky написа:Евала къртиш миФки, колега с тия 200км/ч утре може да се возиш с 20км/ч ! Но дано го проумееш преди да стигнеш до там, на тая тройка и 140 км/ч са и много, ако те удари бръмбар рогач по прозореца ти пада скороста с 20 км/ч пък с 200 ако удариш гогутка, най-много да влезе при тебе да ти прави компания, докато правиш 220км/ч САМО ТАКА, давайте СМЕЛО, трябва все някой да бие рекорда на колегата Пешката!
ей палячо, (в смисъл че снимката на аватара ти е палячо ли клоун някакъв

)
почваш леко да ми лазиш по нервите.
Нещо си ме подхванал на лично още с темата за корадо вр6, там ми писа няккави глупости, после ми пишеш лично по повод тази тема- роги дяволи някакъв сектант ли си, нещо падаш ли си по мен, евентуално педал ли си, какъв си? Ако толкова искаш , дай да се видим и да ми обясниш какъв ти е проблема. Изразил съм мнение, като не ангажирам никой с него и не смятам че е лишено от смисъл.
Сега лично за теб, ей така да ти направя душевна чекия- тоя мотор дето го карах вдигаше малко над 280км/ч, повече нещеше. Иначе съм минавал 300, ама с на мой приятел мотора. Няма случай да съм бил на магистралата и да съм карал с под 260-270. Дори и при придвижвания обикновено се кара с 220-240 стига пътя да позволява. А тия 230-240, е скорост дето са ти необходими към 400-500м за да я достигнеш от място.
Ползвал съм го да си вдигам адреналина, не за пътуване и честно казано със скоростта се свиква много бързо и почваш да търсиш път със завои, щото скуката те обзема дори и с тия скорости. Там си е истинското каране на мотор, на правото всеки може да дава газ. Тия приказки, че пътя се стеснявал, и кво ли още не са пълни глупости. Особено ако продължително си карал с 270-280, като намалиш на 180-200 и ти се струва че си спрял.
В самото начало като го имах, докато се усетя че заради това че нямам капачка на задната гума, като подмина 240-250 и винаги ми спадаше гумата. От центробежната сила, игличката явно потъва и гумата спада моментално. Та и с тая скорост макар и с мека гума мотора си стоеше на пътя, еее задницата почваше да играе, но ако не си в завой не е проблем(а с 250+ не е скорост за завои общо взето)
В момента мотор нямам, но не е проблем да взема за едно завойче, ако искаш можем да се повозим

С колата нищо интересно немога да се похваля. Макса и е около 230 реални, и то при хубав бензин.Работя по въпроса обаче с макс скорост, както и с времето за достигането и

Магистралата от Карнобат- Бургас я правя за 12мин, 40км са. Иначе на 200км си е най-добре и разхода не е брутален. Така че ето ти "рекорди" и тема за умуване дни наред, дано спиш спокойно.
Единствено от теб искам да си гледаш пътя, да си държиш дясната лента, щото там ти е мястото, и преди да тръгнеш да изпреварваш, ако някога го правиш, да си погледнеш в огледалото преди това

А, и освен да философстваш за дяволи, скорости и рекорди, отделяй по малко време и за правопис, няма да ти е излишен
п.п.
явно на някои хора(луди) им(ни) писна, и почнах(а/хме) да го обръшат на много тънък базик. Само дето едни други пък хора се вързват яко и въобще не се усещат кога ги ебават...