lion_heart002 написа:bgradko написа:пежо 105
http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_Type_105
Тоя как е изпреварвал с това,така и не разбирам,ама айде...![]()
![]()
Или е било 106???
205 колега объркал съм цифрата

lion_heart002 написа:bgradko написа:пежо 105
http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_Type_105
Тоя как е изпреварвал с това,така и не разбирам,ама айде...![]()
![]()
Или е било 106???
Vencitu написа: Кълнях майка му и всички членове на семейството до Поморие.
ivo_555 написа:Отдавна се каня да си излея яда(само във форума , разбира се) срещу всички които както карат вкл. аварийни и спират, нищо против, на всеки се налага по някога да свали или качи някой, но скъпи колеги, в дясно на платното се отбива със ДЕСЕН мигач, не аварийни, пък после като спрете си ги пуснете и тях!
ivo_555 написа:Отдавна се каня да си излея яда(само във форума , разбира се) срещу всички които както карат вкл. аварийни и спират, нищо против, на всеки се налага по някога да свали или качи някой, но скъпи колеги, в дясно на платното се отбива със ДЕСЕН мигач, не аварийни, пък после като спрете си ги пуснете и тях!
MandalaY написа:Една случка и от мен.
Вчера, около 14ч., карам си аз по Цариградско в лява лента с 80 - 90км/ч. Пред мен коли, в средната лента - коли, навсякъде коли - както обикновенно в тази отсечка на пътя - точно след х-л Плиска. Изведнъж зад мен изскача някакъв тип с Беемве (на не повече от 25г.) с няква перхидролена "дама" на предната седалка и започва да ми светка като луд да му направя път. Единственият шанс да направя път беше да скоча във въздуха и да мине някак си под мен, но по разбираеми причини това нямаше как да се случи. Затова просто дадох малко газ и реших, че след като види, че просто няма на къде да мръдна - в средна лента нямаше как да се престроя поради натоварения трафик, ще престане да дава зор или ще прави слалом м/у колите.
Километър след това същия този малоумник ме изпревари и нарочно влезе супер рязко пред мен в лявото платно. Ако не бях набил спирачки 90% щеше да ме закачи в десния калник и да стане грозна картинка. И така... не се ядосах, дори не го изпсувах, но се замислих за това как е възможно да има подобни малоумници. И струва ли си за подобно нещо да се стига до такива крайности.
Пък й най-малкото... въобще не съм длъжен да се мърдам от пътя всеки път, когато някой смешник ми премигва отзад с фаровете. Има ограничение 80км/ч. и аз карам с толкова - ако някой иска да кара с повече - това си е негов проблем.
P.S. Ето, че темата е полезна.Нека всеки, който прави подобни глупости, засича, и се мисли за нещо повече от другите да се замисли върху това и ако има капчица мозък може и да стигне до някое смислено заключение.
P.S. S В такива ситуации едва ли ще тръгна да гоня някой, но обикновенно запомням номерата. А света е много малък, нали знаете... пък и това дали караш Беемвето на тати едва ли има значение при някой определени ситуации...
escrime написа:Мен щеше да ме удари черно Паджеро преди 2-3 години защото той не спря на стоп.
Едвам го разминах, нямах възможност и да му свирна.
След това се изравни с мен и ми извади пистолет и се разкрещя, че ще ме стреля...
Ненормалници в градския транспорт, по тротоара, по улиците и по пътищата... НАВСЯКЪДЕ!
Сашо Белята написа:escrime написа:...
баце купи си и ти и ще направите престрелка
bronzer91 написа:Здравейте , колеги , реших да споделя с вас днес какво ме сполетя... от 2 години съм с книжка и за този малък период от време съм се сблъскал с какви ли не "типове" , но днес просто беше върха на сладоледа :
Прибирайки се от Слънчев бряг след работа с кординати : с.Каблешково ( мястото на случилото се ) минавам през селото и карам с около 40/50 ... зад мен наврян в бронята ми - VW Touran със сливенска регистрация ... викам си - нека бърза и да заминава ... пътя свободен и ме изпревари ... ОК ... излизам от селото и засилвам колата карайки с около 110/120км/ч настигам въпросния Touran и го изпреварвам ( без каквито и да било намеци и провокации от моя страна ) . Обаче какво се случва ... след секунди - бързопрелитащият Touran е отново зад мен на 1 педя разстояние и ми присвятка. Чудя се какво става , а той настоятелно ми свети ... пускам му аварийните да заминава и намалям ... изпреварва ме спира пред мен и вратите се отварят
, аз заобикалям изчезвайки с всичката възможна нафта
, в Touran имаше мъж , жена , дете на около 5/6 годинки и момче на около 24/25 и ... настъпих си аз голфарата и си викам " този тип явно не е с всичкия си и изчезнах " , но в следващото село отново Tourana зад мен и на легналия полицай спира пред мен и отново вратите се отварят
, отново заобикалям от ляво и на следващия легнал полицай вратите се отварят в движение и с/у мен тръгват двамата сладури
( надали искаха да ме черпят с бонбони ) незнам как се сдържах да не направя някоя глупост , просто обърнах върнах се в началото на селото и минах по другия път ...
Незнам каква беше тази наглост,безочие,безобразие и незнам още с какви думи да го нарека
. Съжалявам единствено че не му записах номера , на този щурец ... че колеги пазете се дори и да не сте виновни в очите на родните мутрагени
винаги ще сме им трън в очите
Vencitu написа:И аз да се отбележа
Моля колеги видите ли лятно време руски регистрационен номер бягайте колкото можете по-далече или им направете място да минат.
...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта