! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
bgradko
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот bgradko » Пон 22 авг 2011 10:20

lion_heart002 написа:
bgradko написа:пежо 105

http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_Type_105

Тоя как е изпреварвал с това,така и не разбирам,ама айде... mhihi mhihi mhihi Или е било 106???

205 колега объркал съм цифрата :) eusa

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Пон 22 авг 2011 12:38

И аз да се отбележа
Моля колеги видите ли лятно време руски регистрационен номер бягайте колкото можете по-далече или им направете място да минат.
Случката е следната карам си аз от Бургас за Поморие и на завоя на Ситроен преди нагорнището едно Ауди А6 с руски номер кара зад мене без да се натиска, аз си карам пред него и започвам изпреварване, и на този кавал какво му щуква минава от дясната лента за секунди и ми сече пътя и едвам мина между мене и другата кола.Аз скачам на спирачките в завой и за малко да съм покойник в мантинелата :bishop Карат си по нашите пътища все едно си карат при тях на село, нямам думи.Кълнях майка му и всички членове на семейството до Поморие. :не: Долни прасета са руснаците.М**ките им да е**.

bgradko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bgradko » Пон 22 авг 2011 13:37

Vencitu написа: Кълнях майка му и всички членове на семейството до Поморие.

Баце аз , ако бях ... Газ настигам го подминавам го влизам точно пред него и скачам на спирачките ! Тогава да го питам къде ще ходи ! Ако ме блъсне не е толкова голям проблем за мен колкото за него !

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Пон 22 авг 2011 13:42

побеля ми косата кога натиснах спирачките бях много близко до мантинелата преди да го пусна, добре че реагирах навреме, иначе бях пътник божий.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Пон 22 авг 2011 19:15

Отдавна се каня да си излея яда(само във форума , разбира се) срещу всички които както карат вкл. аварийни и спират, нищо против, на всеки се налага по някога да свали или качи някой, но скъпи колеги, в дясно на платното се отбива със ДЕСЕН мигач, не аварийни, пък после като спрете си ги пуснете и тях!

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пон 22 авг 2011 21:16

ivo_555 написа:Отдавна се каня да си излея яда(само във форума , разбира се) срещу всички които както карат вкл. аварийни и спират, нищо против, на всеки се налага по някога да свали или качи някой, но скъпи колеги, в дясно на платното се отбива със ДЕСЕН мигач, не аварийни, пък после като спрете си ги пуснете и тях!

Зависи зависи... ако наближава пресечка ще го нахраниш тоя дето е дал мигач и е спрял mhihi

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Пон 22 авг 2011 21:38

...

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Пон 22 авг 2011 23:45

ivo_555 написа:Отдавна се каня да си излея яда(само във форума , разбира се) срещу всички които както карат вкл. аварийни и спират, нищо против, на всеки се налага по някога да свали или качи някой, но скъпи колеги, в дясно на платното се отбива със ДЕСЕН мигач, не аварийни, пък после като спрете си ги пуснете и тях!

Подобно на колегата,аз пък ще си излея яда на тези "идиоти",които "настъпват"...
В тоя ред на мисли,се дразня на тези индивиди на въпроса-"настъпваш ли?"...
Е що за идиот трябва да си,за да настъпваш в града,и от светофар до светофар да развиваш 100 км/ч.и после спирачка.
Излишна селяния за мен,с подобен тип каране освен разходи друго не виждам.Като искат да настъпват да излезнат на дълго,тогава разбирам...А и не караме картофи все пак.. :screwy

Потребителски аватар
bronzer91
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bronzer91 » Пон 22 авг 2011 23:52

Здравейте , колеги , реших да споделя с вас днес какво ме сполетя :roll: ... от 2 години съм с книжка и за този малък период от време съм се сблъскал с какви ли не "типове" , но днес просто беше върха на сладоледа :
Прибирайки се от Слънчев бряг след работа с кординати : с.Каблешково ( мястото на случилото се ) минавам през селото и карам с около 40/50 ... зад мен наврян в бронята ми - VW Touran със сливенска регистрация ... викам си - нека бърза и да заминава ... пътя свободен и ме изпревари ... ОК ... излизам от селото и засилвам колата карайки с около 110/120км/ч настигам въпросния Touran и го изпреварвам ( без каквито и да било намеци и провокации от моя страна ) . Обаче какво се случва ... след секунди - бързопрелитащият Touran е отново зад мен на 1 педя разстояние и ми присвятка scare . Чудя се какво става , а той настоятелно ми свети ... пускам му аварийните да заминава и намалям ... изпреварва ме спира пред мен и вратите се отварят death , аз заобикалям изчезвайки с всичката възможна нафта :Mr Green Fun , в Touran имаше мъж , жена , дете на около 5/6 годинки и момче на около 24/25 и ... настъпих си аз голфарата и си викам " този тип явно не е с всичкия си и изчезнах " , но в следващото село отново Tourana зад мен и на легналия полицай спира пред мен и отново вратите се отварят scare , отново заобикалям от ляво и на следващия легнал полицай вратите се отварят в движение и с/у мен тръгват двамата сладури heavy metal zork ( надали искаха да ме черпят с бонбони ) незнам как се сдържах да не направя някоя глупост , просто обърнах върнах се в началото на селото и минах по другия път ... :012: Незнам каква беше тази наглост,безочие,безобразие и незнам още с какви думи да го нарека :banghead: . Съжалявам единствено че не му записах номера , на този щурец ... че колеги пазете се дори и да не сте виновни в очите на родните мутрагени :063: винаги ще сме им трън в очите :evil:

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Вто 23 авг 2011 9:53

Мен щеше да ме удари черно Паджеро преди 2-3 години защото той не спря на стоп.
Едвам го разминах, нямах възможност и да му свирна.

След това се изравни с мен и ми извади пистолет и се разкрещя, че ще ме стреля...

Ненормалници в градския транспорт, по тротоара, по улиците и по пътищата... НАВСЯКЪДЕ! :evil:

viking.
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот viking. » Вто 23 авг 2011 10:14

MandalaY написа:Една случка и от мен.

Вчера, около 14ч., карам си аз по Цариградско в лява лента с 80 - 90км/ч. Пред мен коли, в средната лента - коли, навсякъде коли - както обикновенно в тази отсечка на пътя - точно след х-л Плиска. Изведнъж зад мен изскача някакъв тип с Беемве (на не повече от 25г.) с няква перхидролена "дама" на предната седалка и започва да ми светка като луд да му направя път. Единственият шанс да направя път беше да скоча във въздуха и да мине някак си под мен, но по разбираеми причини това нямаше как да се случи. Затова просто дадох малко газ и реших, че след като види, че просто няма на къде да мръдна - в средна лента нямаше как да се престроя поради натоварения трафик, ще престане да дава зор или ще прави слалом м/у колите.

Километър след това същия този малоумник ме изпревари и нарочно влезе супер рязко пред мен в лявото платно. Ако не бях набил спирачки 90% щеше да ме закачи в десния калник и да стане грозна картинка. И така... не се ядосах, дори не го изпсувах, но се замислих за това как е възможно да има подобни малоумници. И струва ли си за подобно нещо да се стига до такива крайности.

Пък й най-малкото... въобще не съм длъжен да се мърдам от пътя всеки път, когато някой смешник ми премигва отзад с фаровете. Има ограничение 80км/ч. и аз карам с толкова - ако някой иска да кара с повече - това си е негов проблем.

P.S. Ето, че темата е полезна. :) Нека всеки, който прави подобни глупости, засича, и се мисли за нещо повече от другите да се замисли върху това и ако има капчица мозък може и да стигне до някое смислено заключение.

P.S. S В такива ситуации едва ли ще тръгна да гоня някой, но обикновенно запомням номерата. А света е много малък, нали знаете... пък и това дали караш Беемвето на тати едва ли има значение при някой определени ситуации...

Да,и на мен ми се е случвало да "преча" по подобен начин и не само на Цариградско шосе.Интересно как предимно много скъпи автомобили създават проблеми по пътя от подобен вид :screwy .Карал съм в Англия,Европа,но такова чудо като в България нЕма...

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Вто 23 авг 2011 10:16

escrime написа:Мен щеше да ме удари черно Паджеро преди 2-3 години защото той не спря на стоп.
Едвам го разминах, нямах възможност и да му свирна.

След това се изравни с мен и ми извади пистолет и се разкрещя, че ще ме стреля...

Ненормалници в градския транспорт, по тротоара, по улиците и по пътищата... НАВСЯКЪДЕ! :evil:

баце купи си и ти и ще направите престрелка mhihi

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Вто 23 авг 2011 10:44

Сашо Белята написа:
escrime написа:...

баце купи си и ти и ще направите престрелка mhihi

Баце, ти се хилиш, ама честно казано би ми било интересно ТИ как ще реагираш... За мен честно казано ситуацията беше доста кафява...

Нали гледа новини вчера... как един го очистиха на бул. България в София?

Пълно е с неадекватни, хич не е смешно! :evil:

dido.sofiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dido.sofiq » Вто 23 авг 2011 11:54

bronzer91 написа:Здравейте , колеги , реших да споделя с вас днес какво ме сполетя :roll: ... от 2 години съм с книжка и за този малък период от време съм се сблъскал с какви ли не "типове" , но днес просто беше върха на сладоледа :
Прибирайки се от Слънчев бряг след работа с кординати : с.Каблешково ( мястото на случилото се ) минавам през селото и карам с около 40/50 ... зад мен наврян в бронята ми - VW Touran със сливенска регистрация ... викам си - нека бърза и да заминава ... пътя свободен и ме изпревари ... ОК ... излизам от селото и засилвам колата карайки с около 110/120км/ч настигам въпросния Touran и го изпреварвам ( без каквито и да било намеци и провокации от моя страна ) . Обаче какво се случва ... след секунди - бързопрелитащият Touran е отново зад мен на 1 педя разстояние и ми присвятка scare . Чудя се какво става , а той настоятелно ми свети ... пускам му аварийните да заминава и намалям ... изпреварва ме спира пред мен и вратите се отварят death , аз заобикалям изчезвайки с всичката възможна нафта :Mr Green Fun , в Touran имаше мъж , жена , дете на около 5/6 годинки и момче на около 24/25 и ... настъпих си аз голфарата и си викам " този тип явно не е с всичкия си и изчезнах " , но в следващото село отново Tourana зад мен и на легналия полицай спира пред мен и отново вратите се отварят scare , отново заобикалям от ляво и на следващия легнал полицай вратите се отварят в движение и с/у мен тръгват двамата сладури heavy metal zork ( надали искаха да ме черпят с бонбони ) незнам как се сдържах да не направя някоя глупост , просто обърнах върнах се в началото на селото и минах по другия път ... :012: Незнам каква беше тази наглост,безочие,безобразие и незнам още с какви думи да го нарека :banghead: . Съжалявам единствено че не му записах номера , на този щурец ... че колеги пазете се дори и да не сте виновни в очите на родните мутрагени :063: винаги ще сме им трън в очите :evil:

Като те видят 2-3ма самичък в кола и почват да се правят ... качил се е п*тката му майна в нова кола и се самозабравил ... сектир ! тряяше да му запишеш номера ...

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Вто 23 авг 2011 14:08

:screwy
Vencitu написа:И аз да се отбележа
Моля колеги видите ли лятно време руски регистрационен номер бягайте колкото можете по-далече или им направете място да минат.
...

Румънците са същите идиоти! За втори път тази година почивам в Златни пясъци и ежедневно се разхождахме на север - Шабла, Калиакра, Балчик... Всеки мамалигар качил се на нещо по-бързо от Логан 1.4mpi се чувства като рали пилот. Особенно на пътя от Каварна към Албена, покрай Балчик са най-големите гонки - 150-170 км/ч, масово каране в насрещното, изпреварване по осовата, като се разминават на сантиметри от разминаващите се коли, принуждавайки ги да се изнасят вдясно за да не ги размажат и подобни истории.
Миналата седмица на връщане от Калиакра ме застигна колона от БМВ-та, Аудита, Пасат Б6, които с много опасно и скоростно шофиране се провряха централно в двупосочното движение, че даже отбих, звъннах на 112, казах им, какво е положението, какви са колите, с букурещки номера и т.н. и къде са се насочили и операторката видимо бързаше да затвори да предаде информацията и каза, че ще ми звънне за обратна връзка. В рамките на 7-8 километра се разминах с две патрулки "в храстите", никой не бяха спрели, не ми и се обади никой, потроших малко нерви и се надявах, ако се блъснат някъде да е в дърво, а не да загинат невинни БЪЛГАРИ :screwy

Върни се в “Пътеводител”