в момента работя над вграждането на лупи в стокови фарове от пасат. Лупите са Би-ксенон D1S от Audi A5.
Дотук съм отлепил стъклата на фаровете, което ме плашеше най-много. Но става за 5 минути без проблеми. Свалих рефлекторите, отрязах ги за да може да мине през тях лупата. Закрепих телата на лупите към рефлекторите на 3 опорни точки. Като концепцията е да се ползват фаровете със кристалните фарове от фаровете DEPO, които всичко знаете, да се ползват сток рефлектори (боядисани черни) и корпуси, инсталация и регулирането да си остава както е на сток фара, като се регулира самия рефлектор като към него е прикрепена лупата според съосността и наклона на успоредните линии. Баластите ще се вградят във фара за да не може да се заяжда

. Понеже рефлектора се реже доста че лупата си е широка, замина мястото за габарит. Имам един вариянт с малки рефлектори от БМВ X6 с крушки 10 вата, но мястото на монтаж няма да позволява смяната ако изгори някоя крушка и се мисли по адекватен вариянт, като може да се прибегне и към габарит в страничните бленди на калниците. Снимки правя периодично , скоро ще видите всичко. За момента мога да кажа, че лупата изкарва уникална светлина супер равномерна и отсича на идеална линия на стената. Всичко е оригинално, лупи, крушки, баласти няма китайчета.