Автоморга АНТОКАР, винаги с едно на ум

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Автоморга АНТОКАР, винаги с едно на ум

Мнениеот brum » Чет 25 авг 2011 9:55

Морагата по принцип е готина, обажда добри цени, има доста части за VAG. Намира се в Перник, близо до митницата.

Историята е следнат. Преди няколко месеца напазарувах от тях частите за трансплантация на 6 степенна ръчна кутия на моя мотор (1.9 TDI 110кс). Полуоските обаче от въпросния донор не ставаха (разглобени карета) и ми дадоха други две. Оказа се, че те нямат нищо общо с това което трябва да са (2те трябва да са с еднаква дължина, а тези 2те бяха доста различни). Върнах им аз полуоските (който бяха на цена уж 200лв). Тръгнаха да търсят други полуоски да ги заменят, но нямаше такива каквито ми трябваха. Тръгхана да ми дават само полуоските без карета, но тъй като мойте бяха паснали на мястото на търсените им казах, че предпочитам да им ги върна. И изведнъж цената на полусоките стана 180лв, щото била цена за повече детаили (ако съм бил взел само полуоски цената щяла да бъде друга). Съгласявам се. Обаче пък нямали пари и казаха, че ще имат да ми дават части за тези пари. Пак се съгласявам. Остават да ми висят със 180лв.

На следващият ден се наложи да взема още няколко неща. Най-голямото от тях стойка за компресор на климати на цена 50лв. Другите неща бяха дребни и ми обадиха цена 80лв. Приспаднаха от по-горните неща и с която останаха да ми висят е 100лв

Месец по-късно ходих при тях за ГНП, но нямаха такава каквато търся.

Преди няколко дни пак ходих при тях за 2 тръби за климатик (тези дето излизат от радиатора в купето). Цената която ми обадиха беше 60лв и аз си правя сметка, че пари няма да ми трябват. Но отивам там и ми казват, че ние парите сме ги били оправили. :shock След 20 мин мрънкане от моя страна никаква файда, освен, че се опитаха да ме убедят, че тези тръби стрували по 50лв едната, че като продадат само тези 2те си развалят комплекта за обръщане от десен към ляв волан (нищо, че другите 2 тръби от комплекта ги видях срязани). И накрая смъкнаха цената на 50лв. Останахме с уговорка до вечерта да приказва с неговия колега и да каже с кои точно части сме били изчистили сметките. Е да, ама 2ри ден никой не звънна. И резултата е, че съм 100лв назад.

Та хора, внимавайте какво ви дават и винаги правете уговорка, че ако нещо не пасне, ще им го върнете за точно определени пари и няма да ви висят със части. Аз им правя сега нещо средно между реклама (заради първите редове) и антиреклама, но ми е все тая. От тук нататък ще си имам обица на ухото и ще знам да винмавам за такива случки по моргите.

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Re: Автоморга АНТОКАР, винаги с едно на ум

Мнениеот dlug » Чет 25 авг 2011 12:13

Добре де, защо не взе бележка колко пари ти дължат? Така на честна дума.......не бих се хванал

brum

Мнениеот brum » Чет 25 авг 2011 12:34

Казах им да пишем нещо, някъде при тях, при мен. Казаха, че щели да си помнят :) . Аз казах, че проблема е в това как им се доверих. И съветвам хората да внимават и да не правят така с морги.

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Чет 25 авг 2011 12:44

brum написа:Казах им да пишем нещо, някъде при тях, при мен. Казаха, че щели да си помнят :) . Аз казах, че проблема е в това как им се доверих. И съветвам хората да внимават и да не правят така с морги.

Точно тук си малко в грешка,без значение е дали е морга или не но си опира до коректни отношения.
в търговията със сметките на дребно се губят много потенциялни клиенти..............

brum

Мнениеот brum » Чет 25 авг 2011 13:03

Пак казвам - ясно ми е къде е проблема. Предупреждавам само хората да имат едно на ум.

Потребителски аватар
barzatarabota
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот barzatarabota » Чет 25 авг 2011 14:28

Е то в автоморга, ако не ти направят мизерия като връщаш част - ощипи се да не спиш и да сънуваш.
С бележка или без все са си измамници. И да имаше бележка пак щяха да измислят нещо.
Що не викна ченгетата да кажат "Като се пазарехте в началото не ни викна, сега що ни викаш." :applause:
Моя опит е 1 час разправия за връщане на част дето не работи на колата или пък се опитват да ти продадат част за 50% от цената на оригиналната въпреки, че е ударена и едва ли работи.
Да не се обиди някой, ама отношението към клиента им куца доста :horror:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”