Трябва да призная, черното комби не ме боде в очите толкова много, но не ме и печели...
Особено на фона на седана... -> Реална обява за седан

Ако на всички ни харесваха еднакви коли вероятно щяхме да караме Форд Т.

tisho_psg написа:Стефанчо,по принцип при VW стандартното оборудване (без екстри) е супер бедно.Много по-бедно от повечето други производители. Базовото оборудване на японските коли е в пъти по-богато!
Сякаш все по-често се изказваш неподготвен...
Говорех за Стефанчо,и ти си ме разбрал погрешно
stefan4o написа:В спора ми с Бник му дадох пример, че ДОРИ в Поло има хладилна джабка. А вие се хванахте и започнахте да сравнявате Поло и Авенсис и що едното имало серийно клима, а другото нямало. Ами едното е клас въшка, другото е седан среден клас, нормално е нещата при среден клас автомобил да са серийни, а някои от тях да се доплащат при по-ниските класове. Така достатъчно добре ли го обясних, Математик ??? Всички приказвате колко яки били японските коли, а всички карате Ауди и ФВ. Това не мога да си го обясня как се получава
stefan4o написа:Относно оборудването на моделните линии ето един линк с Пасат:
http://www.volkswagen.bg/files/bg/downl ... ew_1_1.pdf
И един с Джета:
http://www.volkswagen.bg/files/bg/downl ... _new_1.pdf
Аз не виждам да им липсва нещо в серийното оборудване - всички имат стандартно ел.пакет с 4 ел.стъкла, ел.отопляеми огледала. Джета идва серийно с климатик, Пасат с климатроник.
В сравнение с Пасата ми, конкретно този за 37к, намален от 44-45к, не знам колко е точно, е леко казано доста назад. Няма духалки отзад, липсва регулиране по височина на седалката до шофьора, стойката за чаши е само една, подлакътника не е регулиращ се по височина, липсва охлаждаща поне една жабка, лично за мен неудобни седалки(може и покрай пасата да ги усещам такива )...има още доста неща. Б7 ги предлага тези неща и то на същата цена
stefan4o написа:Позволи ми да те цитирам:В сравнение с Пасата ми, конкретно този за 37к, намален от 44-45к, не знам колко е точно, е леко казано доста назад. Няма духалки отзад, липсва регулиране по височина на седалката до шофьора, стойката за чаши е само една, подлакътника не е регулиращ се по височина, липсва охлаждаща поне една жабка, лично за мен неудобни седалки(може и покрай пасата да ги усещам такива )...има още доста неща. Б7 ги предлага тези неща и то на същата цена
Последно Авенсис ли ти харесва повече или Пасат Б7, ама честно?
Иначе за дискриминацията си прав. По-скоро е стимулация, който иска ЕСП на Джета да си вземе кола с ДСГ.Що така са го измислили - само те си знаят. Инак разбрахме и сме наясно, че Авенсис е малко по-нагоре като клас от Голф/Джета, въпреки, че серийно задните стъкла са с ръчки
stefan4o написа:За примера, който споменах - ти виждал ли си немски автомобил 1997 година, който серийно няма дори централно заключване? Защото аз съм виждал Ниссан Алмера базова версия, която няма нито хидравлика, нито централно.
stefan4o написа: Е, при положение, че във ВАГ хладилната джабка я има на колите от 1997 сигурно, а тук я няма при кола модел 2011 какво ти говори? Да не говорим това за седалката, че дори и Джетата ми модел 1985 е с регулируема по височина поне шоферска. Аз мисля, че и 37к лева са й много
stefan4o написа:tisho_psg написа:Стефанчо,по принцип при VW стандартното оборудване (без екстри) е супер бедно.Много по-бедно от повечето други производители. Базовото оборудване на японските коли е в пъти по-богато!
Сякаш все по-често се изказваш неподготвен...
Никъде не съм твърдял обратното, въпреки, че ще дам пример, но накрая.
Пакетите на оборудване при немските изглеждат наистина по-бедни и за някои неща, които са серия при корейски/италиански/японски при немските се доплаща. Тук говорехме за липса на дадено нещо дори и като опция. Въпросната хладилна джабка НЕ се предлага в никое от нивата на оборудване като серийно, дори и в най-високото ниво с двузонов климатроник.
За примера, който споменах - ти виждал ли си немски автомобил 1997 година, който серийно няма дори централно заключване? Защото аз съм виждал Ниссан Алмера базова версия, която няма нито хидравлика, нито централно.Говорех за Стефанчо,и ти си ме разбрал погрешно
В спора ми с Бник му дадох пример, че ДОРИ в Поло има хладилна джабка. А вие се хванахте и започнахте да сравнявате Поло и Авенсис и що едното имало серийно клима, а другото нямало. Ами едното е клас въшка, другото е седан среден клас, нормално е нещата при среден клас автомобил да са серийни, а някои от тях да се доплащат при по-ниските класове. Така достатъчно добре ли го обясних, Математик ??? Всички приказвате колко яки били японските коли, а всички карате Ауди и ФВ. Това не мога да си го обясня как се получава
Относно оборудването на моделните линии ето един линк с Пасат:
http://www.volkswagen.bg/files/bg/downl ... ew_1_1.pdf
И един с Джета:
http://www.volkswagen.bg/files/bg/downl ... _new_1.pdf
Аз не виждам да им липсва нещо в серийното оборудване - всички имат стандартно ел.пакет с 4 ел.стъкла, ел.отопляеми огледала. Джета идва серийно с климатик, Пасат с климатроник. Прави ми впечатление обаче, че в листа с опциите при Джета липсва хладилна джабка, дори и в опциите, а в Поло и Пасат се предлага такава - в първия случай с доплащане за климатик, във втория - серийно. Малко странна политика на фирмата, освен ако не се объркали нещо в описанието.![]()
За примера, който споменах - ти виждал ли си немски автомобил 1997 година, който серийно няма дори централно заключване
barzatarabota написа:Аз да си кажа за моите 85 кончета. Тествах голфа към Гоце Делчев и Доспат с 5 човека и багаж - направо си е стрела.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта