Сельо, следващия път ще се затичам 50 метра и ще ти разбия малоумната бяла тиква.
кретен

mirror написа: ...
Ljubon написа:vnkostadinov написа:въпреки че си карах с не повече от 50км/ч /всеки който минава от там знае, че няма и как да се развият повече/
Въпреки че си с предимство, 50км/ч си е доста висока скорост за преминаване през кръстовище, на което светофарът не работи.
maxpayne написа:клубен Г5, софийски 3665
знам, че е сложно с паркирането по малките улички из София, ама да спреш на кръстовището на пазара на Красно Село, от ляво при това, та другите коли едва да взимат завоя... не знам, не знам... много кофти впечатление ми направи
имаш предвид аварийната лента сигурно..plamen000000 написа: шофиране в бус лентата със 120-140...
Ludia написа:имаш предвид аварийната лента сигурно..plamen000000 написа: шофиране в бус лентата със 120-140...
plamen000000 написа:Ludia написа:имаш предвид аварийната лента сигурно..plamen000000 написа: шофиране в бус лентата със 120-140...
Toчно за аварийната имах предвид.
Velko написа:.....Пак застава в аварийната и си перка 120-130... казах му какво мисля за него и си продължих...Надявам се никога да не ми се налага да спирам в аварийна лента на магистрала
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта