! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот hooligans » Сря 24 авг 2011 23:13

Поздрав за пенсионера с Поло, на ул. Луй Айер, който се беше заблеял и за малко да блъсне приятелката ми (добре, че бордюра е висок и само си изтърка гумите по бордюра) :evil:
Сельо, следващия път ще се затичам 50 метра и ще ти разбия малоумната бяла тиква.
кретен :evil:

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Чет 25 авг 2011 13:53

Вчера понеже не ми се спеше (към 2 и нещо сутрина) излязох на стъпалата пред квартирата и си гледам колата, запалих си цигара и си мисля с какъв цвят да си боядисам джантите :Mr Green Fun и гледам блока отсреща целия тъмен - нормалните хора спят, нищо нередно, обаче виждам една нервна цигара се мести сравнително бързо...Седя си и се правя на разсеян и наблюдавам и след малко онова младо момче хвърли цигарата си и взе една стабилна огромна плоча от земята и тръгна към колите!!! :horror: Ей изтръпнах, мина покрай моята и едно пипнато Поло и я разби по средата на улицата на има няма 1-2 метра от колите!?! Огледа се и избяга - нещо тотално не е в ред на сегашните поколения... death

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Пет 26 авг 2011 19:43

Много поздрави на майката, жената, бабата, тъщата и всичко женско до девето коляно на идиота с AUDI A6 КН регистрация, който днеска с повече от 80 щеше да отнесе мен и майка с дете на пешеходна пътека !!!
И понеже адски много бързаше, го настигнах с колело на следващото кръстовище на червен сфетофар, където при направена от мен КУЛКТУРНА забележка, въпросния господин, костюмар, на възраст, заедно с шофьора си взеха да отправят заплахи , и освен това просто на разбрах как човек с видимо добро благосъстояние може да има такъв аборигенски речник и да псува толкова каруцарски ... Явно простотията на прощава на никой ... лошото е че заради такива ОЛИГОФРЕНЯСАЛИ ТЪПАНАРИ страдат нормалните хора ...

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Съб 27 авг 2011 6:15

mirror написа: ...

Колега,ако светофара не работи,правещият ляв завой в случая е с предимство! :wink:

видях,че на тези по перпендикулярата им свети червено,явно работи сигналната уредба

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 27 авг 2011 6:17

Е как да не работи, свети червено

ghuhi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ghuhi » Съб 27 авг 2011 10:37

Ljubon написа:
vnkostadinov написа:въпреки че си карах с не повече от 50км/ч /всеки който минава от там знае, че няма и как да се развият повече/

Въпреки че си с предимство, 50км/ч си е доста висока скорост за преминаване през кръстовище, на което светофарът не работи. :012:

Не, че нещо, но разрешената скорост в градски условия е 50км/ч, освен ако няма знак, указващ друга скорост. Специално днес ще мина пред това кръстовище, за да видя какви знаци има там.
Само не ми обяснявай как като преминаваш през кръстовище и намаляваш на 20км/ч.Особено ако свети светофара, тези са ми любими. Все едно само те преминават през кръстовището и тези зад тях имат цял ден да си висят до следващото зелено. И, за да не ме разберете грешно, че нарушавам закона или нещо подобно, само ще кажа, че аз се старая да го спазвам и да съм толерантен на пътя. Не преминавам презкръстовищата с 200, но навлязъл ли съм, не се мотая в тях, а се опитвам да го освободя възможно най-бързо, защото съзнавам, че зад мен има други коли, които също трябва да преминат. Ако попадна в задръстване и има коли, които се опитват да излязат от някоя пресечка, за да отидат за ляв завой, съобразявам ситуацията и оставям малко място, за да могат да минат хората, а не ги запушвам. Ей омръзна ми някви идиоти да не съобразяват тази ситуация на кръстовището на цар Борис 3 и околовръстното в София. Светофара им светва червено, но те се нареждат плътно един зад друг и тези, които се опитваме да отидем от локалното до най-лявата лента на Борис да не може да се престроим, защото тези ни запушват.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Съб 27 авг 2011 13:48

клубен Г5, софийски 3665
знам, че е сложно с паркирането по малките улички из София, ама да спреш на кръстовището на пазара на Красно Село, от ляво при това, та другите коли едва да взимат завоя... не знам, не знам... много кофти впечатление ми направи

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Съб 27 авг 2011 16:35

maxpayne написа:клубен Г5, софийски 3665
знам, че е сложно с паркирането по малките улички из София, ама да спреш на кръстовището на пазара на Красно Село, от ляво при това, та другите коли едва да взимат завоя... не знам, не знам... много кофти впечатление ми направи

viewtopic.php?f=26&t=86030&hilit=3665

Така като гледам колежката не признава много паркирането mhihi

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Нед 28 авг 2011 9:10

Прибирам се аз от Пазарджик оня ден към осем и нещо сутринта, карам си 100-110 в средната лента по АМ Тракия, и един Пловдивски спукан капут от редовните междуградски линии, със 50 човека в автобуса ме изпреварва в аварийната лента, иазпреварва ме и остава да се движи в същата лента,изпреварвам го после аз той нарочно дава газ и тва от разклона за Велинград, Церово да до София, шофиране в аварийната лента със 120-140.Понеже съм от Сливница и слизам от цариградско на подуене ,оня беше 2 коли пред мен с автобуса. Е колко избърза в аварийната със тия хора който возиш,и после защо ставали трагедийте с автобуси ми ето заради такива безмозъчни тикви гнили.

Последна промяна от plamen000000 на Нед 28 авг 2011 13:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Нед 28 авг 2011 9:53

Един такъв с автобус пълен с хора щеше да ме забърше преди седмица като ходех до Русе. В едно село близо до града. Карам си с 50-55 на 4-та и минавам един десен завой и виждам как от завоя излиза автобус,който беше Ъпсурт да спре и докато разбера какво става инстинктивни вкарах 3-тА и газ колкото душа има :banghead: бях на около 100-110 като се поизравни скоростта ни на движение. Пълен автобус и в селото да караш със 100 :banghead: :bowdown и после като намалих ми свири и святка да му правя път.... Накрая ми наби дълги и ми кипна... Спрях посредата на улицата и нямаше откъде да мине...тръгна да слиза и газ 100м. И пак същата процедура :Mr Green Fun тогава отбих че ми се припика и онзи изверг мина

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 28 авг 2011 12:01

plamen000000 написа: шофиране в бус лентата със 120-140...
имаш предвид аварийната лента сигурно..

Потребителски аватар
balinkata
Автомобил: VW golf 4
Двигател:

Мнениеот balinkata » Нед 28 авг 2011 12:38

Моят случай е е доста пресен, в петък като си се прибирах от работа с полото, малко след националното радио на Драган Цанков карам си в посока тел кула и от улицата идваща от семинарията ми излиза една Овца със някъв нов Ситроен и ме видя но ми отне предимството за да влезе в движението към стадиона... аз бях твърде близо и нямаше кога да спирам и си казах 4е ако натисна клаксон ще се стресне жената и ще спре в платното ми и тогава сме чао... Изнесе се тя и аз извих рязък десен и се разминахме на слой боя разтояние.... дори не се и усети какво е направила..... пазете се от такива ... Късметлия съм че предната седмица сложих нови амортисиори та не поднесох! :bishop

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Нед 28 авг 2011 13:04

Ludia написа:

Toчно за аварийната имах предвид.

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Нед 28 авг 2011 14:02

plamen000000 написа:
Ludia написа:

Toчно за аварийната имах предвид.

На връщане от морето по магистралата от Варна към София спрях на Шел да ходя до тоалетната.На излизане поглеждам - няма никой, мигач и тръгвам да ускорявам в лентата за ускорение.При което чувам клаксон и гледам в огледалото един си пердаши в аварийната лента и за една бройка да влезне в багажника.Изпреварва ме пича ( с Венто) и какво виждам? Пак застава в аварийната и си перка 120-130... казах му какво мисля за него и си продължих... :banghead: Надявам се никога да не ми се налага да спирам в аварийна лента на магистрала death :bishop

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Нед 28 авг 2011 21:23

Velko написа:.....Пак застава в аварийната и си перка 120-130... казах му какво мисля за него и си продължих... :banghead: Надявам се никога да не ми се налага да спирам в аварийна лента на магистрала death :bishop

Ами , на някои места аварийната най-става за каране mhihi , поразбила се е магистралката , и аз минах от там наскоро . Иначе не е оправдание , аз лично не си позволявам такава екстра .

Върни се в “Пътеводител”