Званнах на тез мом4ета викат моторе е сигурен,вижте дали не сте го обезвъздушили добре и затова така,направих ме си4ко каквото трябваше остановихме не се включва перката за охлаждане,дат4ика беше отишъл смених го,капа4ката гуменото уплатнение беше отишло и нея смених и пак надава.Викам аз уж за по танко пакк какво стана,свалихме главата карах я на шлаиф беше леко крива изправиха я надуха я си4ко вече е ОК.Купих карнитури и други някои 4астии,монтираха сичко и пак надува е баси,пак я свалиха главата,блока беше леко крив и него го изправиха,после пак запалихме пак същото,маистора викаа маи е блока и така станах пешеходец.Ве4е сварших с парите и накрая нищо,сега имам 2 двигателяя и мисля 4е наи добрия вариант е от 2-та да сабера еднин здрав,примерно да ползвам блока на стария да прехварля кол. вал на новияя на стария пак да ползвал главата на новия,далии ще пасне кол.вал и лагерите,какво трябва да се прави я кажете,колата ве4е 2 месеца е в бокса небива така,аз съм от хасково,приемам всякаква помощ