Haralampi написа:xploda написа:Haralampi написа:[...Нямам опит ...
Като нямаш опит кво ланкаш напразно Acer тва Acer онова? .
Чети малко по-внимателно приятел - нямам личен опит с АСУС. С Acer имам... и повече не искам да имам![]()
Опитваш се да вкараш Опел сред големитеНяма как да стане каквото и да обясняваш
Acer са бюджетна марка със съответното "бюджетно" качество!
А да кажеш, че всички предлагат едно и също и си продават само марката ..... показва колко ти е опита и знаниятаПолзвай си Acer-а - някой ден ще разбереш защо най-желаните марки са именно скъпите
Разликата в качеството е доста осезаема
)
И аз почнах като теб от евтиното мислейки "че каква е разликата? пука ми кво пише на капака" - и наистина не ми пука... само че ми пука когато под надписа има 2 големи пукнатини (прераждащи се няколко седмици/месеци след всеки ремонт) и при всяко отваряне лаптопа скърца като селска порта и ходи 4 пъти на сервиз за година и половина![]()
Пука ми и когато като браузвам колегите ме питат дали гледам филмчета за джетове, съдейки по звука на вентилатора![]()
Пука ми и като не мога да си държа лаптопа в мен щото ми пари!
Пука ми и като не мога да го държа/нося отворен с една ръка щото се огъва като дъга и усуква дъното и вс друго вътре!
Ще узрееш
P.s. Наистина ли не си се замислял, че има ОГРОМНА разлика в материалите, сглобката, охлаждането, шума, ергономията, надеждността?Как можеш да твърдиш, че "и Деу правят коли с 1.8 мотор... и Ауди .... кво му пука на човек кво пише отпред - Ауди си продават само марката"
Тц, не позна

Исках да кажа, че дали ще вземеш фолксваген, сеат, шкода или ауди с 1.8Т мотора, карантиите са едни и същи. Само дето от четирите марки ауди искат най-много, а примерно, ако вземеш А6-ца с този мотор ще имаш най-много разходи, но едновременно с това пък ще имаш най-голям лукс. Затва ти казвам, че под капака всичко е еднакво пък вече отстрани колко глезотии има и колко струват е друг въпрос. И затва, че примерно сеата е най-грозен и с най-малко екстри да кажеш, че е пълно дърво, грам не струва и не може да се мери с големите, в нашия случай ауди, е крайно неприемливо и звучи хипер тесногръдо.
И тва, че си случил на кофти бройка или си гледал абсолютния минимум, като цена не означава, че дадената марка е баси куция кон. Щото до април тази година имах един поне 3-4 годишен acer, със селерон М(смятай ква дърта щайга) и нито ми грееше, нито ми скърцаше. То ако ще съдим по дефектни и куци бройки аз мога да кажа например, че СОНИ-то е баси кучата марка, щото на приятелката по онова време й изгоряха(буквално) два, на брат й един, на двама колеги от университета им висяха през седмица вайотата в сервиза, ама има хора им се кланят, като китаец на буда и пак не ги плюя(СОНИ-то нали).