Затова се учудвам, че колегата е минал без да плаща.
А ако е имало сервизна акция, но ние, потребителите на VW в България не знаем? Вече нищо не може да ме очуди...
Затова се учудвам, че колегата е минал без да плаща.
Viso написа:Привет от мен, който пусна темата.
Онзи ден изгоря третата дюза - познайте къде...?
На остров Тасос, след Лименария и още едно-две селца, точно до едни козички, които си пасяха кротко край пътя. И това в неделя - почивен ден.
Следва - спиране на първата минаваща кола - българи, които спряха и се обадиха на тяхна позната гъркиня, която ме свърза с един грък, говорещ български, после пътна помощ до Лименария, разговор със собственика на местния сервиз, после до Лименас, след това на ферибота до Керамоти, нова пътна помощ до Кавала и там най-голямата изненада - познайте колко платих в сервиза на VW в Кавала за смяна на изгорялата помпа - дюза?
НИЩО! Оказа се, че гаранцията на VW в Гърция е повече от тази в БГ - 2 години /колата ми е на 3 год. и 3 месеца и в БГ е извън гаранция/.
Не стига, че гърците не ми взеха нито лев, но дори не ме накараха да подписвам никакви документи, просто ми оправиха колата /което би ми струвало около 1 500 - 2 000 лв. в БГ/, връчиха ми ключа и си стиснахме ръцете.
Изключително впечатление ми направи, че всички ми оказаха помощ и пълно съдействие - и българи и гърци, вкл. собственичката на хотела в Керамоти, в който бяхме отседнали /българка/, шофьорите от пътна помощ, таксиметровите шофьори, хората във VW - Кавала... Благодаря от сърце на всички тях! Следващият път ще пътувам спокоен до Гърция, защото знам, че там хората са сърдечни и няма да те оставят в беда.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта