нещо подобно е

mupk0 написа:Критиката която ще отправя е слдната : Еми дай малко информация на български тогава за тези прорези,като няма нищо друго за критикуванеРеално един такъв прорез увеличава камерата с колко кубика?Един вид се разрежда мотора или това е незначително.
.Също така се позволява и използването на доста по-бедни смеси на празен ход и в средните.Прорезите насочват струи горивна смес изстреляни от напора при скуишването (между челото на буталото и скуиш банда) в края на компресионния такт.Сместа си е вече там.
paco написа:...Смукателя се портва до шкурка 120 а изпускателя колкото можеш повече.......
Смукателя се портва до шкурка 120 а изпускателя колкото можеш повече....аз съм стигал до скочбрайт май отговаря на шкурка 1000 или 1500...не знам
д
mupk0 написа:Браво.Важното в колата е да ти прави кеф.При положение,че даже гледам сам си я правиш това е още една предпоставка за по-голяма наслада.Какъвто и да е резултата ще знаеш,че си е твой

miro_hack написа:писна ми да дишам алуминий за 1 кон я има я няма.
Евала, че си я правиш с такъв мерак
Живи и здрави скоро само бензин да сипваш и да и се кефиш badov написа:Миро браво за колатаЕвала, че си я правиш с такъв мерак
Живи и здрави скоро само бензин да сипваш и да и се кефиш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта