http://news.ibox.bg/news/id_1845764403 Жалко че са си заминали млади. Лошото е че става хронично при младите.

! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Поздравявам цялата рода на водач с номер PB7579MP!
Преди малко на пътя Пловдив-с.Дидиво,тръгвам да изпреварвам джип лексус на прекъсната осева линия,с ляв мигач,след което въпросния водач тръгва да влиза в моята лента...
Веднага на спирачката и продължителен клаксон!
Колеги,пазете се!Пълно е с ИДИОТИ,дрогирани и пияни!
Преди малко на пътя Пловдив-с.Дидиво,тръгвам да изпреварвам джип лексус на прекъсната осева линия,с ляв мигач,след което въпросния водач тръгва да влиза в моята лента...

Колеги,пазете се!Пълно е с ИДИОТИ,дрогирани и пияни!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Днес същество от женски пол на средна възраст, управляващо Фиеста С 8836 ХН модел 2003-4 караше от Берковица към София сякаш може да прави каквото си иска - бързо на правите и в населените места и по-бавно по завоите, където я настигах и изпреварвах. Съответно тя ме изпревари четири пъти - три пъти в населено място, където аз карах с 50-55, а тя с 80-90 и веднъж при ограничение 60 извънградско където беше забраненно изпреварването пак карайки с около 90км/ч. Нито веднъж не използва мигач. През времето, докато карах пред или зад нея направи около 30 изпревервания, като САМО ВЕДНЪЖ използва мигач. Ограничения, маркировка, населени места ... те са за балъците.
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
ОМВ Бъкстон, посока Княжево, бус си кара в лявата лента, голф 3 го изпреварва от дясно, след което се бута в лявата лента пред него бие спирачки и се нарежда да прави обратен
Буса не можа да спре и го чукна
И идиоти на паркинга на макдоналдс до НДК, две циганета се замерваха с декоративните камъни и уцелиха една паркирала кола

И идиоти на паркинга на макдоналдс до НДК, две циганета се замерваха с декоративните камъни и уцелиха една паркирала кола

-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Пернишки мутробарок или просто командос от Враня си позволява безумни маневри!Управлява голф 4 РК8521...
Дано не е държавен служител,защото доказва колко прост може да бъде овластеният такъв!!!
Дано не е държавен служител,защото доказва колко прост може да бъде овластеният такъв!!!
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Преди буквално 10 минути един хубавец с баничарка както си се движеше по улица Ворино (к-щето с Дойран) удари спряло такси. Поне с 10-20 км. го прасна във вратите , спря помисли малко и запали по Дойран посока Лагера с въртене на гуми (даже не си направи труда да слезне да види пораженията). Бакшиша изкочи от магазинчето видя си колата и се изстреля след онзи. Незнам какво е развитието , но силно се надявам да го е настигнал (таксиджията беше огромен) и да се "разберат". Не мисля , че след срещата си с него младежа ще бяга втори път от ПТП

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
оказва се, че е по-добре да не гониш никой... преди 2 седмици бакшиш ме удари в движение и избяга. настигнах го и го спрях из малките улички. Като дойде полицията, искаха да ми вземат книжката за един до шест месеца... 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Просто звънни на 112 и му кажи номера и че е избягал от ПТП, те ще го догонят. За гонката вече са други тълкуванията и хич не са безобидни
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Аз бях с телефон в ръка и готов да се обадя на 112 или поне да му запиша номера и да го дам на човека , но в момента на удара колата не беше в позиция , в която можех да видя номера й. Саморазправата е кофти да , но можеш да го "догониш" за да му видиш номера и да сигнализираш. Мисля си , че на бакши в моя случай по начина , по който изхвърча с колата не е мислел да се обажда където и да било

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Поредният идиот, с пасат! Вижда че отсреща има кола, и се изнася да изпреварва, като половината кола е в едното платно, другата половина в насрещното, даже не познава и ограниченията, ако не бях пред него да намаля на знак 50 км/ч тоя щеше да си кара със над 100км/ч отгоре на това застрашава околните, и дъбила ме изпревари точно преди завой! С мерак да му скоча на спирачките , и да ходи да бере тютюн 
п.п Ето един пример за идиот на пътя, след 1:06 сек. се почва простотията

п.п Ето един пример за идиот на пътя, след 1:06 сек. се почва простотията

Имайки предвид горното мнение споделям: Един от Редовните идиоти с голф 3, С 4455.. Явно не му работят пътепоказателите или беше зает много с кучето на пасажерската седалка и не ги пускаше при сновенето от лента в лента (около 20 пъти) по бул.Сливница. При десен завой на светофар - пак без мигач!!! 

- STEYN
- Автомобил: A4 B6
- Двигател: AVF
Вчера на връщане от Плевен се нагледах на доста идиоти. Като започнем с любимите ми ТИРове, които изпреварват без да си пускат мигачите и то точно в момента, в който аз съм тръгнал да изпреварвам, и стигнем до идиота с някаква малка Киа с транзитни номера, който от 19:05 (по-тъмно вече) до около 20:00 кара зад мен БЕЗ ФАРОВЕ и не искаше да се отделя от мен, че поне някой да му осветява пътя. Ей такъв тъпанар като нищо ще направи белята някой ден. Изгуби се по едно време някъде зад мен, сигрно се беше лепнал за друг. Но такива...

- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Онзи ден докато си чаках автобуса на спирката, спира един нисан "въшка" пича влезе в денонощния взе си една загорка отвори я, седна в колата и потегли пиейки бира... Евала на такива шофьори...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Traytor написа:Онзи ден докато си чаках автобуса на спирката, спира един нисан "въшка" пича влезе в денонощния взе си една загорка отвори я, седна в колата и потегли пиейки бира... Евала на такива шофьори...
112, съобщаваш, че шофьорът пие бира, номера на колата и на къде се движи
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
hooligans написа:Traytor написа:Онзи ден докато си чаках автобуса на спирката, спира един нисан "въшка" пича влезе в денонощния взе си една загорка отвори я, седна в колата и потегли пиейки бира... Евала на такива шофьори...
112, съобщаваш, че шофьорът пие бира, номера на колата и на къде се движи
...............и кво става