! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот Сашо Белята » Съб 10 сеп 2011 12:23

http://news.ibox.bg/news/id_1845764403 Жалко че са си заминали млади. Лошото е че става хронично при младите.

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Съб 10 сеп 2011 19:08

Поздравявам цялата рода на водач с номер PB7579MP!
Преди малко на пътя Пловдив-с.Дидиво,тръгвам да изпреварвам джип лексус на прекъсната осева линия,с ляв мигач,след което въпросния водач тръгва да влиза в моята лента... death Веднага на спирачката и продължителен клаксон!
Колеги,пазете се!Пълно е с ИДИОТИ,дрогирани и пияни!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 10 сеп 2011 21:10

Днес същество от женски пол на средна възраст, управляващо Фиеста С 8836 ХН модел 2003-4 караше от Берковица към София сякаш може да прави каквото си иска - бързо на правите и в населените места и по-бавно по завоите, където я настигах и изпреварвах. Съответно тя ме изпревари четири пъти - три пъти в населено място, където аз карах с 50-55, а тя с 80-90 и веднъж при ограничение 60 извънградско където беше забраненно изпреварването пак карайки с около 90км/ч. Нито веднъж не използва мигач. През времето, докато карах пред или зад нея направи около 30 изпревервания, като САМО ВЕДНЪЖ използва мигач. Ограничения, маркировка, населени места ... те са за балъците.

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Нед 11 сеп 2011 23:54

ОМВ Бъкстон, посока Княжево, бус си кара в лявата лента, голф 3 го изпреварва от дясно, след което се бута в лявата лента пред него бие спирачки и се нарежда да прави обратен :banghead: Буса не можа да спре и го чукна :?

И идиоти на паркинга на макдоналдс до НДК, две циганета се замерваха с декоративните камъни и уцелиха една паркирала кола :beat_butt2

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Сря 14 сеп 2011 7:20

Пернишки мутробарок или просто командос от Враня си позволява безумни маневри!Управлява голф 4 РК8521...
Дано не е държавен служител,защото доказва колко прост може да бъде овластеният такъв!!!

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Чет 15 сеп 2011 14:29

Преди буквално 10 минути един хубавец с баничарка както си се движеше по улица Ворино (к-щето с Дойран) удари спряло такси. Поне с 10-20 км. го прасна във вратите , спря помисли малко и запали по Дойран посока Лагера с въртене на гуми (даже не си направи труда да слезне да види пораженията). Бакшиша изкочи от магазинчето видя си колата и се изстреля след онзи. Незнам какво е развитието , но силно се надявам да го е настигнал (таксиджията беше огромен) и да се "разберат". Не мисля , че след срещата си с него младежа ще бяга втори път от ПТП eusa eusa eusa eusa eusa

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 15 сеп 2011 16:18

оказва се, че е по-добре да не гониш никой... преди 2 седмици бакшиш ме удари в движение и избяга. настигнах го и го спрях из малките улички. Като дойде полицията, искаха да ми вземат книжката за един до шест месеца... :banghead:

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Чет 15 сеп 2011 16:41

Просто звънни на 112 и му кажи номера и че е избягал от ПТП, те ще го догонят. За гонката вече са други тълкуванията и хич не са безобидни

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Чет 15 сеп 2011 17:22

Аз бях с телефон в ръка и готов да се обадя на 112 или поне да му запиша номера и да го дам на човека , но в момента на удара колата не беше в позиция , в която можех да видя номера й. Саморазправата е кофти да , но можеш да го "догониш" за да му видиш номера и да сигнализираш. Мисля си , че на бакши в моя случай по начина , по който изхвърча с колата не е мислел да се обажда където и да било :screwy :screwy :screwy :screwy

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 15 сеп 2011 17:38

Поредният идиот, с пасат! Вижда че отсреща има кола, и се изнася да изпреварва, като половината кола е в едното платно, другата половина в насрещното, даже не познава и ограниченията, ако не бях пред него да намаля на знак 50 км/ч тоя щеше да си кара със над 100км/ч отгоре на това застрашава околните, и дъбила ме изпревари точно преди завой! С мерак да му скоча на спирачките , и да ходи да бере тютюн :dummy:

п.п Ето един пример за идиот на пътя, след 1:06 сек. се почва простотията :screwy

Потребителски аватар
kofata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kofata » Пет 23 сеп 2011 18:34

Имайки предвид горното мнение споделям: Един от Редовните идиоти с голф 3, С 4455.. Явно не му работят пътепоказателите или беше зает много с кучето на пасажерската седалка и не ги пускаше при сновенето от лента в лента (около 20 пъти) по бул.Сливница. При десен завой на светофар - пак без мигач!!! mhihi

Потребителски аватар
STEYN
Автомобил: A4 B6
Двигател: AVF

Мнениеот STEYN » Вто 27 сеп 2011 9:39

Вчера на връщане от Плевен се нагледах на доста идиоти. Като започнем с любимите ми ТИРове, които изпреварват без да си пускат мигачите и то точно в момента, в който аз съм тръгнал да изпреварвам, и стигнем до идиота с някаква малка Киа с транзитни номера, който от 19:05 (по-тъмно вече) до около 20:00 кара зад мен БЕЗ ФАРОВЕ и не искаше да се отделя от мен, че поне някой да му осветява пътя. Ей такъв тъпанар като нищо ще направи белята някой ден. Изгуби се по едно време някъде зад мен, сигрно се беше лепнал за друг. Но такива... :не: :bishop

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Вто 27 сеп 2011 11:24

Онзи ден докато си чаках автобуса на спирката, спира един нисан "въшка" пича влезе в денонощния взе си една загорка отвори я, седна в колата и потегли пиейки бира... Евала на такива шофьори...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 27 сеп 2011 11:26

Traytor написа:Онзи ден докато си чаках автобуса на спирката, спира един нисан "въшка" пича влезе в денонощния взе си една загорка отвори я, седна в колата и потегли пиейки бира... Евала на такива шофьори...

112, съобщаваш, че шофьорът пие бира, номера на колата и на къде се движи

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Вто 27 сеп 2011 12:04

hooligans написа:
Traytor написа:Онзи ден докато си чаках автобуса на спирката, спира един нисан "въшка" пича влезе в денонощния взе си една загорка отвори я, седна в колата и потегли пиейки бира... Евала на такива шофьори...

112, съобщаваш, че шофьорът пие бира, номера на колата и на къде се движи

...............и кво става :?:

Върни се в “Пътеводител”