Та .. става въпрос за VW Passat B5 1.8 20V ... преди време бях на майстор, за да погледне катализатора и той установи, че вътре е счупен (не знам точно какво ще рече това) ... причината поради която отидох да го погледне беше, че издаваше странен шум при форсиране на двигателя или при по-високи обороти, който идваше отдолу и притъпяваше звука на колата придружен от странно необичаен "тракащ" звук ..
На това по някакъв начин му свикнах, но в момента като стъпя на паваж започва адското тракане под колата (не винаги) ... погледнах кората която се намира под колата (под двигателя) и я оплътних с мисълта, че тя е причината за това тракане, но уви ... този кошмар продължава без да мога да намеря адекватното решение и за това искам да ви попитам възможно ли е това тракане да идва от катализатора поради простата причина, че е счупен вътре ... признавам не знам дали има връзка между тези две неща, но за това искам вашето мнение ... и ако не е това причината някой има ли си на идея какво може да бъде, защото е адски дразнещо това тракане ...

Добавка: не знам точно как да ви обясня нещата за това моля да бъда извинен .. просто е доста криво положението ...
Ако това ще ви помогне (колкото и да странно и тъпо да звучи) .. заслушвал съм се по другите коли и да ви кажа сигурно всяка трета кола трака по този начин като минава по паважа ...