Иии все кусури намирате..

pepi3196 написа:Така от три помпи (1,6 TD, 1,9 TDI, IVECO) сглобихме една
Колега, можеш ли да ми кажеш от коя помпа какво си използвал,защото съм пред дилема M-TDI или TDI.Лично аз предпочитам първият вариянт M-TDI.Мотора е 1Z TDI 90кс.Имам помпа от 1,9ТД.и оригиналната от 1Z.
Благодаря предварително![]()
![]()
![]()
BUS1988 написа:pepi3196 написа:Така от три помпи (1,6 TD, 1,9 TDI, IVECO) сглобихме една
Колега, можеш ли да ми кажеш от коя помпа какво си използвал,защото съм пред дилема M-TDI или TDI.Лично аз предпочитам първият вариянт M-TDI.Мотора е 1Z TDI 90кс.Имам помпа от 1,9ТД.и оригиналната от 1Z.
Благодаря предварително![]()
![]()
![]()
Не мога да ти кажа точно, не съм го правил аз това сам.
Знам че се използва т.н. "camplate" от TDI помпата но не знам как се казва на Български.
Мога също да ти кажа че помпата от 1,9 TD няма да ти върши работа тъй като е със ос 17мм и налягането с което пръска не е достатъчно.
TDI помпата е със 20мм ос и трябва да намериш Bosch помпа която да е с такъв ос.
Също така те биват с глава 10мм, 11мм или 12мм.
TDI помпата е с 10мм глава, а някой слагат 12мм (от фиат крома).
Моята помпа е от фиат ивеко 2,5 и не съм доволен тъй като не пръска достатъчно гориво на високите обороти. Чел съм че с помпа от Land Rover TDI300 или от Fiat Croma може да се постигне по добър резултат, но не съм ги пробвал лично.
Виж този линк за да разбереш малко повече
http://www.vwdiesel.net/forum/index.php ... 427.0;wap2
Надявам се да съм бил полезен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта