Fen написа:Ако трябва да се сравнява чистия дизел с 1.4 16V двигателя ... според мен е излишно, най - малкото защото имаш мин. 3 литра разлика в разхода в градски условия, а и двете коли не вървят.
Някой ден много искам да узная от къде идват аджеба тия легенди за 50 литра разлика в разхода между бензин и дизел, особено в градско
Карам 2 VAG автомобила - един с TDI PD мощност 101 коня и 1.6 16V с мощност 105 коня. Карам ги алтернативно по абсолютно една и същи отсечки в града, по едно и също време - т.е. имам перфектната база за съпоставка на разхода.
Къде са тия
3 литра само ти си знаеш!!! С волга ли сравняваш... не знам. Разликата е в най-добрия случай около литър на сто! Казвам в най-добрия, защото обикновено е под! В крайна сметка на светофара и двете горят 0,5 литра на час!!
За отсечката, която карам ежедневно по едно и също време дизела обикновено харчи около 10 на сто, бензина около 10,3-10,8.
Извънградско разбира се разликата в зависимост от скоростта става по-голяма.... но като дойде време за смяна на консумативи..... изведнъж рязко намалява - почни с единия литър масло повече, мини през по-големите дискове отпред, по-високата ГО, по-скъпия акумулатор и т.н. и т.н. - разходи, които наистина правиш рядко, но разпределени върху изминатите километри правят "икономията" да се пише в кавички! Като добавиш и нерядко по-високата цена на дизела спрямо бензина в БГ напоследък..... тракаш за тоя дето духа.
Но това вече е дискутирано много.... въпросът е, че независимо от технологията е абсолютно неуместно да се прави паралел между 2 двигателя с коренно различна мощност (за мен близо 50% разлика са "коренно различна"). Всичко останало както казваш ти е субективно и в зависимост от нуждите и изискванията! За мен например 1.4 16V е напълно задоволителен за улегнали хора и предимно градско шофиране! Едновременно с това, големи мощностти за БГ... с удоволствие бих заменил по-скоро за екстри в колата.
Въпрос на вкус и нужди.