Здравейте колеги днес колата голф 4 1.9 тди 110 AHF ми направи кофти номер
когато завъртях ключа колата запали за има няма секунда и изгасна
когато опитах многократно да запаля не искаше един два пъти пак така за секунда припалваше и изгасваше
в крайна сметка запали доста трудно но в последствие палеше от раз
и за сега няма ядове но предполагам че пак ще се появи този проблем имате ли идея от какво може да е

Не пали голф 4 1.9 TDI
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не пали голф 4 1.9 TDI
Последна промяна от cccp_sds7 на Пон 19 сеп 2011 21:06, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не пали голф 4 1.9 TDI
А да ти се е появила индикацията за кода на таблото,защото от него прави така-пали за една секунда и гасне или поне на колегата на Шкодата беше така
-
- Автомобил:
- Двигател:
не съм обърнал внимание но ще погледнаred.devilll написа:А да ти се е появила индикацията за кода на таблото,защото от него прави така-пали за една секунда и гасне или поне на колегата на Шкодата беше така
-
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:Провери клапата на EGRa да не заяжда...
мерси колега за бързия отговор ще проверя
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
На мен ми се струва, че нещо имобилайзера си прави базик.Като не искаше да пали светеше ли ти подгрева за свещите 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_Diesel_ написа:На мен ми се струва, че нещо имобилайзера си прави базик.Като не искаше да пали светеше ли ти подгрева за свещите
да светеше подгрева и си изгасваше както нормално
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Виж дали не мига лампата с количката и ключа, ако гасне нормално, провери реле 109 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:Провери клапата на EGRa да не заяжда...
Aprilia написа:Виж дали не мига лампата с количката и ключа, ако гасне нормално, провери реле 109
Две много вероятни причини да се получи това което описваш ! Само че ако е от имобилайзера трябва да пали всеки път и да гасне веднага след това и ключа на таблото остава да мига,ако е от клапата тогава не може да запали въобще или ако е в някакво междинно положение останала може да се опитва да запали !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Даскала™ написа:Провери клапата на EGRa да не заяжда...Aprilia написа:Виж дали не мига лампата с количката и ключа, ако гасне нормално, провери реле 109
Две много вероятни причини да се получи това което описваш ! Само че ако е от имобилайзера трябва да пали всеки път и да гасне веднага след това и ключа на таблото остава да мига,ако е от клапата тогава не може да запали въобще или ако е в някакво междинно положение останала може да се опитва да запали !
по твоите думи най вероятно е от клапата утре ще видя дали ще ми направи пак този номер
и ще пиша
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги открих проблема след големи мъки
беше се задръстила цедката в резервоара до такава степен че
гориво не минаваше затова не е палила пущината след почистването пали от четвърт дано да съм полезен на някого ако има подобен проблем
Искам да попитам някой знае ли за какво служи до цедката в резервоара отдолу има един чарк като поплавък е поне от такъв материал е изработен материала прилича на този от който е изработен и поплавъка на горивото
не за друго ми малко го прецаках ама за сега държи

беше се задръстила цедката в резервоара до такава степен че
гориво не минаваше затова не е палила пущината след почистването пали от четвърт дано да съм полезен на някого ако има подобен проблем
Искам да попитам някой знае ли за какво служи до цедката в резервоара отдолу има един чарк като поплавък е поне от такъв материал е изработен материала прилича на този от който е изработен и поплавъка на горивото
не за друго ми малко го прецаках ама за сега държи
Върни се в “Дизелови агрегати”