Не се карайте и престанете да спорите.
Да оточна някои неща:
1) Колата винаги ще се развива и променя. До скоро беше матово бяла с различни джанти
2) Има доста неща които искат работа по колата като тапицерия, заден лип, и оправяне на танка/дизайна в багажника. Също се нуждае от повече камбер и халогени.
3) Една проект-кола няма оценка. Тя се оценява единственно и само от вкуса на собственника.
Относно някои коментари:
"Оптичния тунинг" е ГЛАВНО окачване и ФИТМЕНТ на джантите(не самите джанти). По добре една кола да е напълно сток, но да "седи" както трябва, ако ще и раждясала, вместо да е накичена с разни джунджурии. Всеки може да си купи броня и аксесуари и да ги сложи на колата си. Трудната част е да избереш правилните размер гуми, джанти, фитмент на калници, адаптери, и да работиш по шасито за да вкараш окачването в перфектен вид с останалта част от проекта. Също така е трудно тунинга да ти е "изчистен" (с визия и да се различава от всеки друг). Тунинга на VW НЕ Е да си превърнеш колата в пълен .:R пакет както 85% от проектите.. И точно затова задницата ми не е .:R. Искам да сложа 20th Anniv лип за да пасва с страничните линии. Но това предстои да го направя. Задавали са ми въпроси в vwvortex като: "Защо не сложи грил без значка преди да я боядисаш?" или "Защо не махна линиите и не намръщи капака?" Отговора е - защото така ми харесва и това е МОЙ проект. Имам пълен респект за всеки който работи по колата си с собствена идея и не се води по вкуса на всички останали, и в повечето случаи тези хора с времето стават "пример" като дизайн и стил на всички останали които знаят само това което вече е правено. Затова никои няма право да нарече на друг проекта "не-завършен" или "нищо особенно" поради това че не съвпада с твоят стил.
Видях доста добри проекти по форума тук, и имам уважение за собствениците на тези автомобили. Надявам се скоро да ги видя на живо
Евала на всички които ме приеха с подкрепа и ще се радвам да ми помагате както и аз да помагам на сегашните и бъдещите ви проекти. Надявам се да създам много нови запознанства с хората които уважават труда и визията ми. Евала и на всички които полагат труд и усилия в проектите си и работят с всичките си ресурси да създават нови стилове в оптичния тунинг на VW.