Който има газово или въздушно оръжие да бяха в МВР - кос да си ги регистрира,че после глобите са ужасно солени !!!
Нужни са само 3 неща
1 - оръжието
2 копие на документа на самото оръжие
3 - копие на лична карта
и малко нерви да почакате...
Говорим си за оръжие!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Говорим си за оръжие!
Аз оръжие не съм носил. И пак регистирах. Явно зависи от служителите, дали са "лабави".
Някой да знае къде може да се намери чисто НОВ газов пистолет Sig Sauer P226 Reck Defender

В интернет 1-2 магазина го предлагат онлайн,в единия даже се оказа,че го нямат наличен,а и искам да го видя на живо,че е нов и не е стреляно с него преди да го купя

В интернет 1-2 магазина го предлагат онлайн,в единия даже се оказа,че го нямат наличен,а и искам да го видя на живо,че е нов и не е стреляно с него преди да го купя

- golf2949
- Автомобил: Хюндай Туксон 4х4
- Двигател: 2000 CRDI 2005г
Срока за регистриране на газово оръжие е до 17 септември.
calm написа:Не мисля да я ползвам за лов, така че малкия ме устройва. Главно чешане на крастата. Гамо- то го гледах, но за около 250лв. не мисля, че ще мога да се впише и оптика. Повече не ми се дават в момента.
А по отношение на мангала(или друг навлек) влезнал в имота, с оглед на това, че живея в апартамент, съм се спрял, освен на курс за огнестрелно оръжие и WALTHER P22-Кал. 22 LR, и на въздушни- Beretta Elite II, Steyr M9-A1 DUAL, Crosman T4 или разбира се Makarov CO2 BB(повече за респект и уважение). Дайте мнение и за тях
Тия въздушните стават единствено за тренировъчна стрелба, да придобиваш навици за бойния. Ако тръгнеш с тях да се защитаваш рискуваш да ти го наврат познай къде

Абе как въздушен за самоотбрана,вземи си ГСО Макаров,това е,че само на старо може да го намериш,но за здравината и респекта няма какво да кажа 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
и какъв ли респект вдъхва вида на макаров ?
освен неудобството от носенето и стрелбата с него, друго забележително не бих казал че има...

освен неудобството от носенето и стрелбата с него, друго забележително не бих казал че има...
Еми най-малкото някой прост манго може да помисли,че е реален и да порне гащите
Турските са много дървени,повечето де,имат и доста добри,а немските 1 към 1 с истинските са доста скъпички!

Турските са много дървени,повечето де,имат и доста добри,а немските 1 към 1 с истинските са доста скъпички!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,
сега ми се обади Цеци (pas1.
,да ви пиша,че днес е последният срок за регистрация на оръжието(дори и газовото).
Попълва се и някаква бланка с данните за оръжието,лична карта.Ксерокопия на същите
Май,това беше
сега ми се обади Цеци (pas1.

Попълва се и някаква бланка с данните за оръжието,лична карта.Ксерокопия на същите
Май,това беше

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Точно така е,днес било последния срок!Това го разбрах чак на място(9-то в Люлин,служба КОС)!По предварителна информация от уж запознати,крайния срок бил 20.09.11!Необходимите документи са :копие на лична карта и документа за покупка на оръжието!Бланка се взима от самата служба!След това се чака дву-месечен срок за издаване на документ!
П.П Всички служители с които имах контакт , бяха изключително "Любезни"

П.П Всички служители с които имах контакт , бяха изключително "Любезни"

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имам газов пищоф
не съм го регистрирал
ще го хвърля на дъното на някое езеро
не съм го регистрирал
ще го хвърля на дъното на някое езеро

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Абе то крайния срок е 17-ти,обаче уловката е че приемните дни на КОС са понеделник и сряда(днес)!!!Така че който чака до 17-ти вече е изгорял!
В 6-то нито са ми искали оръжието,ното лична карта-само ксерокопие на удостоверението от магазина и формуляра.....даже на един формуляр ми записаха и ГС пистолет и 2въздушни пушки!
В 6-то нито са ми искали оръжието,ното лична карта-само ксерокопие на удостоверението от магазина и формуляра.....даже на един формуляр ми записаха и ГС пистолет и 2въздушни пушки!
- plamen000000
- Автомобил:
- Двигател:
Неможе да разбера какво сте се шашнали и днес могло да се регистрира и Служба КОС работеха, поне в Сливница, аз регнах 2 ГСО-та.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Ludia написа:и какъв ли респект вдъхва вида на макаров ?![]()
![]()
Макаров е създаден на базата на опитите на двама американци работещи в кланниците в Чикаго(другарят Макаров май малко е пооткраднал нещичко).Те са използвали различна комбинаци от дължина на цевта и калибър на проектила.Установили са,че при тази дължина на цевта,калибър на проектила и съответния заряд проектилът остава в тъканите,като отдава цялата кинетична енергия именно вътре в тъканите.Това прави т.н. зона на молекулярно сътресение много по-голяма от други по-мощни като характеристики пистолети.Компактността на Макаров и смъртоносността на пораженията му го правят предпочитано оръжие за поръчкови убийства.Макаров е изключително опасно и СМЪРТОНОСНО оръжие!
п.с Колеги, не пишете така открито в публичен форум какво оръжие имате....можете да си навлечете голяма беля!И то не от органите на реда!
Макаров си е добър и компактен пистолет,пък е и познат на почти всеки в България,другите руски с които съм стрелял не ми допадат,Викинг е по-тежък и неудобен,Багира също,да не говоря за Токарев,макар,че той е военен и е страшно мощен,но е много тежък и даже на 25м е трудно да стреляш с него 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”