Вчера се видяхме с колегата Диабло и той ме запали по реставрирането на стари коли. Понеже имам на село ч москвич и искам да го съжибя като работата е повече козметична и питам за някакви идей за части или магазини за части? Трябват ми калници бе цялата ламарина както и козметичните работи по купето от втре и от вънка.
П.П: Приемам и подараци:)
Реставрация:)
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Идеята ти въобще не е никак лоша . И защо се замисляш щом той има сантиментална стойност за теб , щом имаш доста спомени с него . Миналата година имах малко работа в КАТ гр. Пазарджик и какво стана там ? Беше се събрала голяма тълпа и се вдигаше огромна врява ( викове аплодисменти ) , разбира се аз отидох да надникна какво става там и какво видях ? Москвич 408 все едно излязъл от завода и трупаща се тълпа около него , с едничката цел да види това творение . Москвича беше най отзад на колоната с цел смяна на номерата и какво се получи - гордите собственици на 3 Мерцедеса се отместиха и дадоха ред на ентусиаста да мине пръв . И какво стана ? Той отвори вратата и затаила дъх тълпата очакваше да види как ще ресне вратата на соц возилото , но за тяхна и разбирасе и моя изненада последва затваряне на вратата , като капаче на джобен Швейцарски часовник . Последва запалване на автомобила което наподоби палене на дизел - от четвърт и влизане на канала с цел качване на валяците за проверка на спирачното усилие , и какво стана там ? Двете предни гуми бяха със съвършенно еднакво спирачно усилие , разбирасе така бяха и задните и ръчната . Светлините изобщо и нему ги проверяваха защото се знаеше какво ще стане . След всичко случило се какво се получи ? Единия баровец влезе до гишетата и след малко идва момчето от канала и носи регистрационен номер с 4 еднакви цифри и баровеца гордо рече на собственика " баче това ти е подарък от мен за перфектно свършената работа " дай боже и аз някога да имам такава кола .Искаше ми се да мога да ви опиша радоста и напиращите сълзи в очите на гордия собственик на бащиното му возило , но едвали ще мога . Просто всичко беше изпипано в детайли от чисто новите фарове до новото радио Респром .
От тук на сетне колега ти си на ход и всичко си зависи от теб .
От тук на сетне колега ти си на ход и всичко си зависи от теб .
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
koki_folza написа:... до новото радио Респром ...
Имам едно такова - радио касетофон е. Осигурява 2x10W и няма никакви други входове и изходи. Радиото е аналогово, но УКВ-то е по соц-стандарта (OIRT). Ползвано е известно време в АЗЛК 21412, но е в отлично състояние (пазено и поддържано лично от мен). Обади се ако решиш. Покрай москвето на баща ми имам доста опит по тия автомобили. Па и на тая количка ми беше прощъпалника като шофьор.
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”