моето е G60 172 коня имам чип и правя 250км без никакав проблем на равно без магии сега не мога да го снимам заштото ми се с4упи компресора но до месец ште го оправя и ще ти докажа а за другото corrado не си измислям 270 ги направи с тая кутия на 4-та прави 250 и тогава удря прекъсвача а моето на 4-та скорост максимум прави 220tyan написа:Aбсолютно съм убеден че фабрично corado VR6 на равно повече от 240 не иска да дигне ако ще вуду магии да му правиш и всекакави такива 270:
:
: как го видяхте като километража е до 260 km
))))))
g написа:моето е G60 172 коня имам чип и правя 250км без никакав проблем на равно без магии сега не мога да го снимам заштото ми се с4упи компресора но до месец ште го оправя и ще ти докажа а за другото corrado не си измислям 270 ги направи с тая кутия на 4-та прави 250 и тогава удря прекъсвача а моето на 4-та скорост максимум прави 220tyan написа:Aбсолютно съм убеден че фабрично corado VR6 на равно повече от 240 не иска да дигне ако ще вуду магии да му правиш и всекакави такива 270:
:
))))))
e ako щеш вярваиBoxster написа:g написа:моето е G60 172 коня имам чип и правя 250км без никакав проблем на равно без магии сега не мога да го снимам заштото ми се с4упи компресора но до месец ште го оправя и ще ти докажа а за другото corrado не си измислям 270 ги направи с тая кутия на 4-та прави 250 и тогава удря прекъсвача а моето на 4-та скорост максимум прави 220tyan написа:Aбсолютно съм убеден че фабрично corado VR6 на равно повече от 240 не иска да дигне ако ще вуду магии да му правиш и всекакави такива 270:
:
))))))
не фантазирай чак толкова моля те
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта