Каква е максималната скорост?
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
-
G60
-
G60
моето е G60 172 коня имам чип и правя 250км без никакав проблем на равно без магии сега не мога да го снимам заштото ми се с4упи компресора но до месец ште го оправя и ще ти докажа а за другото corrado не си измислям 270 ги направи с тая кутия на 4-та прави 250 и тогава удря прекъсвача а моето на 4-та скорост максимум прави 220tyan написа:Aбсолютно съм убеден че фабрично corado VR6 на равно повече от 240 не иска да дигне ако ще вуду магии да му правиш и всекакави такива 270:
:
: как го видяхте като километража е до 260 km
))))))
-
Anonymous
g написа:моето е G60 172 коня имам чип и правя 250км без никакав проблем на равно без магии сега не мога да го снимам заштото ми се с4упи компресора но до месец ште го оправя и ще ти докажа а за другото corrado не си измислям 270 ги направи с тая кутия на 4-та прави 250 и тогава удря прекъсвача а моето на 4-та скорост максимум прави 220tyan написа:Aбсолютно съм убеден че фабрично corado VR6 на равно повече от 240 не иска да дигне ако ще вуду магии да му правиш и всекакави такива 270:
:
))))))
не фантазирай чак толкова моля те

-
G60
e ako щеш вярваиBoxster написа:g написа:моето е G60 172 коня имам чип и правя 250км без никакав проблем на равно без магии сега не мога да го снимам заштото ми се с4упи компресора но до месец ште го оправя и ще ти докажа а за другото corrado не си измислям 270 ги направи с тая кутия на 4-та прави 250 и тогава удря прекъсвача а моето на 4-та скорост максимум прави 220tyan написа:Aбсолютно съм убеден че фабрично corado VR6 на равно повече от 240 не иска да дигне ако ще вуду магии да му правиш и всекакави такива 270:
:
))))))
не фантазирай чак толкова моля те
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- eViL
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Километража мнооо лъже!!
Аз с аудито на магистралата се бях набримчил 210 и като се сетих, че съм със зимните гуми а те са до 190 и ми се
намалих си до 180, но явно не съм карал с реални 210, щото щях да bishop
Така, че не се връзвайте какво показват километражите..на високи скорости, са доста неточни и мисля hmmmm даже са направени нарочно така
Иначе с Вентото веднъж дигнах 170 по едно мноооо голямо надолнище
на равно повече от 150 не иска.
Аз с аудито на магистралата се бях набримчил 210 и като се сетих, че съм със зимните гуми а те са до 190 и ми се
намалих си до 180, но явно не съм карал с реални 210, щото щях да bishop
Така, че не се връзвайте какво показват километражите..на високи скорости, са доста неточни и мисля hmmmm даже са направени нарочно така
Иначе с Вентото веднъж дигнах 170 по едно мноооо голямо надолнище
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
само да добяля и аз нещо че този индекс с ограничението на скороста , примерно до 190км но има и обозначение на гумата с което споменато при какво натоварване издържа гумата с тази скорост ли пример до 700кг на гума , индекса показва с каква максимална скорост може да се движи колата, или по просто 190км при натоварване 700кг на гума!
Следователно когато колата не е натоварена скоростния индекс се увеличава, и не е опасно да се движиш с по висока скорост.
С зимноте гуми е малко по различно при тях колкото повече се увеличава температурата(съответно скороста)
каучука губи своиствата си и се изпичат и след време се изкривяват.
Следователно когато колата не е натоварена скоростния индекс се увеличава, и не е опасно да се движиш с по висока скорост.
С зимноте гуми е малко по различно при тях колкото повече се увеличава температурата(съответно скороста)
каучука губи своиствата си и се изпичат и след време се изкривяват.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”