по принцип сам се насочил към термостат и след това ми идва една мисъл за водна помпа и от некадърни майстори понеже ми се поизгубва малко течност но това са мои теории надявам се някои които разбира да сподели мнение.
Благодаря ви предварително.

Infernal_fire написа:Здр колеги искам да ви попитам за един мой проблем дали е нормално, карам си Голфа 3 1,6 АФТ 101 коня, карам на нагорнище и следя температурата която убедително се покачва и стига до 102 повече не сам вдигал, та проблема е следния на нагорнище не се охлажда но когато си карам по нагорнище с около 70 км с натиснат педал на газта постоянно нормално си е на баир не се охлажда когато почна да препомпвам педала газ газ газ и после пусна газта за 5 сек и после пак така тогава започва да пада температурата когато започна да пускам газта това нормално ли е разбирам че е нормално на баир да позагрее но не правя ли това с педала може и да прегрее според мен, другото което е карам си на прав път и температурата си седи на 92 95 градуса по често на 95 и идва надолнище и пускам газта и температурата пада до 87 градуса и след това като свърши надолнището и натисна газта пак стига до 95 градуса, по принцип бях свикнал на дизел понеже имаме и vw Sharan 1,9 TDI него бях свикнал да го карам по инерция за икономия и т.н. сега оба4е пусна ли голфа по инерция на извън градско голфа загрява до 98 градуса и това със скорост около 100 км, е моля ако някои има някакви идеи да сподели,
по принцип сам се насочил към термостат и след това ми идва една мисъл за водна помпа и от некадърни майстори понеже ми се поизгубва малко течност но това са мои теории надявам се някои които разбира да сподели мнение.
Благодаря ви предварително.![]()
![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: asasho и 38 госта