Налага ми се да сканирам текст като снимка. Трябва ми програма при която след като избера веднъж скенер, папка в която да се съхраняват файловете и предпочитания за сканиране като резолюция, формат и т.н сканирането и запаметяването да става с 1 команда (натискането на 1 бутон) Сега ползвам HP director но процедурата е много бавна
Та ти си перфектен! Имаш автоматичен feeder за сканиране...какво по-хубаво от това... Инсталираш си IrfanView и даваш с File->Batch Scanning -> Batch Mode. Задаваш там желканите настройки и кликаш ОК. След това би трябвало да ти излезе диалоговия прозорец на драйвера на тошиба...И оттам зависи вече от драйвера колко клика ще имаш докато ти е готов скана.
Дай един скрийншот кво излиза след като кликнеш "ОК"
Пробвах и с тази програма Като натисна ок ме праща към познатия прозорец който искам да избегна. Явно това си е от драйвера и няма как да се получи това което искам.
Да...най вероятно драйвера ти вади тоя прозорец. Алтернативно може да погледнеш дали от бутонитена скенера нямя такъв модус, при който файловете да отиват директно в някоя папка