: свещите са добре . тампона под моното не е скъсан. къде другаде да търся причината. понякога тругно пали , понякога лесно. какво да правя прекъсва и дразни
-
automan
- Автомобил:
- Двигател:
прекъсва и дразни
двигателя 1.8 ми АБс прекъсва и на бензин и газ
: свещите са добре . тампона под моното не е скъсан. къде другаде да търся причината. понякога тругно пали , понякога лесно. какво да правя 
: свещите са добре . тампона под моното не е скъсан. къде другаде да търся причината. понякога тругно пали , понякога лесно. какво да правя - speed_kmg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: прекъсва и дразни
Бубина колега 
Става по-студено и си променя параметрите - при мен поне така беше - открихме проблема много трудно , защото не правеше постоянно така - пробвай с друга бубина от приател.

Става по-студено и си променя параметрите - при мен поне така беше - открихме проблема много трудно , защото не правеше постоянно така - пробвай с друга бубина от приател.
-
automan
- Автомобил:
- Двигател:
понякога глъхне а иначе оборотите не играят
ако се окаже бобина каква да търся ,колко горе долу струва 
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
От всяка тройка колега, без вр6. Цени втора употреба от 30 до 60 лева.
- speed_kmg
- Автомобил:
- Двигател:
Колега комутатора е щампан във бубината и може и той да ти прави номера !
Бубината може да си я намериш от форума за около 30 лв.
Но пробвай все пак да няма някоя грешка в компютъра , защото ламбда сондата при газ прави доста гришки - откачи акомулатора за около 20 минути и виж дали ще се оправи
Бубината може да си я намериш от форума за около 30 лв.
Но пробвай все пак да няма някоя грешка в компютъра , защото ламбда сондата при газ прави доста гришки - откачи акомулатора за около 20 минути и виж дали ще се оправи
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ако прекъсва винаги (т.е. не го прави само понякога) хвани някой със същия мотор и ще откриеш проблема за доста малко време. Започни едно по едно да разменяш твоите кабели, свещи, делко, бобина с неговите и ще го уцелиш. Но може и да е съвкупност от 2-3 неща по запалителната система, всяко от които е примерно станало за смяна, но работи на магия
.
.-
automan
- Автомобил:
- Двигател:
на диагностиката ще го хванат л къде е проблема 
- stefan4o
- Контакти:
Те ако ги хващаха по диагностиките... Е, на мен един чичка ми мери искрата на свещите с каква продължителност е. Според него това е критерия дали са за смяна. Можеш да си премериш съпротивлението на бобината, за да видиш дали е в границите...
Но предполагам, че ако бобината е проблемна, то тя ще си мени характеристиките в различните темп.диапазони, щото всеизвестна тайна е защо се прецакват бобините на Мк3 - от топлинката 
Но предполагам, че ако бобината е проблемна, то тя ще си мени характеристиките в различните темп.диапазони, щото всеизвестна тайна е защо се прецакват бобините на Мк3 - от топлинката 
-
automan
- Автомобил:
- Двигател:
не разполагам с уреди и затова и питам дали е сигорно че е от бобината , затова се и мисля да езкарам на диагностика може и от друго да се окаже проблема знам ли
освен това аспуха е черен като че ли гори въглища 
- stefan4o
- Контакти:
Щом е черен, това не е добре. Имаш недобро изгаряне. Хубаво е да отидеш на газанализатор да премерят някои неща и да отрегулират, което могат. Това, че ти е черен ауспухът е свързано със сигурност с придърпването.
-
automan
- Автомобил:
- Двигател:
при рязко подаване на газ дави и трудно набира , понякога гасне , но при отново запалване пали
ще ме побърка
незнам вече какво да я правя 
незнам вече какво да я правя 
-
orlin4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
правил съм 2 пасатора 1.8 моно мисля че бяха оказаха се с бъгави симулатори за газовите и като понатрупа грешки почва да се ебава ... единя го бях разкостил до основи а другия викам чакай една адаптация ( докараха ми ги по едно и също време служебни ) и се оправи се едно не е било никога проблем......
-
automan
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Щом е черен, това не е добре. Имаш недобро изгаряне. Хубаво е да отидеш на газанализатор да премерят някои неща и да отрегулират, което могат. Това, че ти е черен ауспухът е свързано със сигурност с придърпването.
и от какво ще да е това не доро изгаряне
- lent
- Автомобил:
- Двигател:
Неоптимална смес,неоптимален ъгъл на запалване,проблеми по запалителната система.
-
automan
- Автомобил:
- Двигател:
значи все пак трябва диагностика
иначе как да разбера какво е за смяна 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”