Всеки иска да кара без да се правят определените обслужвания!
Мойта що не се е счупила ?А му взимам здравето на дизата...Това че скоростите са били чупливи на Г4 е пълна глупост!

Има пълно морги в София с Г4...какъв е проблема

Е добре де аз като я взех моята и като смених всичко по нея масла ремъци, филтри и какво ли още не .....какво ??? Счупи се - случва се ! Да не ти се случва и на теб тогава ще те питам!
Само да спомена, че тези нитове където се късат ако не се лъжа бяха от алуминии или нещо такова ( може и да бъркам) докато ремонтния комплект са си стоманени болтове !!!!
А и колега да ти кажа под секрет, че когато ми се наложи на мен да потърся въпросната втора употреба скоростна кутия по моргите където е "пълно" с части за голф 4, не намерих такава а обиколих доста места където може да се намери !!! А и да те питам по какво ще различиш "новата " дали е в добро състояние ???Или ще си купуваш скоростни кутии докато не попаднеш на нещо добро ! Е това ако ми обясниш евала ти правя ! Аз лично съм доволен от това , че смених всичко по нея и сега нямам никакви проблеми..... а колата си я карам доста!!!
Успех !