Stivi написа:В самото заглавие и първия ти пост звучиш като човек който не е виждал климатик през живота си а в последния замисляш да си сглобяваш такъв сам ??? Вече се чудя дали просто не се ебаваш с хората и си търсиш тема за разговорВсе едно аз да питам каква всъщност е функцията на турбото и 2ч след това вече да съм разглобил едно за да го направя по-ефективно
ktamen написа:Благодарение на колегата FELIPEсе обзаведох с отличен прозоречен климатик
![]()
Въпреки, че е прозоречен е добре направен и предполагам, че ще ми върши работа. Засега ще го монтирам на прозореца, а после, ако нещо не ми хареса ще мисля за други варианти.
Някой знае ли защо прозоречните са с различен фреон от останалите?
Pichaga написа:death![]()
само защото е офф нямате предупреждения-вие тримата си знаете кои сте
titi7707 написа:Pichaga написа:death![]()
само защото е офф нямате предупреждения-вие тримата си знаете кои сте
добре знаем си!обаче утре някой ще прочете темата ще почне да спори за неща който не са верни и нямат нищо общо с реалноста и като го питат от къде има тази информаци ще каже че е от нашия форум и хората ще си кажат тези са големи негодници който нищо неразбират!
според мен не само нашите мнения са за триене а цялата тема защото е пълна с глупости и подвежда хората с невярна информация!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта