nokiangage написа:....
Колега имах някои от цитираните от теб телефони от т.нар. висок клас на Нокиа тогава и мога да ти кажа, че Ифона (взех си такъв няколко месеца след излизането му изобщо и още го имам) беше светлинни години напред.
1во - приложения! Нокиа още не се бяха ориентирали накъде духа вятъра, когато АйТюнс и другите сорсове бяха в разгара си
2ро - екран и всичко около него! Нокиа разучава месеци наред и се възхищаваха на екрана и уникално бързото рисайзване на картината при завъртане. Колко месеца след Ифона пуснаха онова дебело недодялано копие? (не помня модела и едва ли ще остане в историята

)
3то - когато Нокиа си набиваха бъгави харддискове и операционната едва поддържаше виталните си функции, Ифона 'хвърчеше'.
4то - факт е, че сега първия Ифон от 2007 работи и е въпрос на ъпдейт за да се инсталират и модерните приложения. Нокиа от тези години няма живи съучиници, камо ли актуален софт и приложения.
Още много има...
Недейте да отричате неща, които са признати от най-големите анти епъл компании и наблюдатели.
Държа да отбележа, че сега съм с Нокиа и съм си много доволен. Ифона ми седи така и засега не мисля да си взимам нов - не съм маниак на марка, а на конкретни предложения.
Също така пазара от началото на Ифона се промени много и излезнаха много конкурентни неща.
Но в началото бе Ифона