Чакате ли iPhone...

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Re: Чакате ли iPhone...

Мнениеот escrime » Вто 04 окт 2011 16:55

nokiangage написа:...искам да видя също по какъв начин в техен стил ще си опишат новите невероятни достижения, които другите марки имат от 5 години... :talk:

Припомни, моля, през вече далечната 2007 г., когато се появи първият айфон, какво предлагаха господата от Финландия, Корея и т.н., че на мен в главата са ми само едни дърводелски кутийки от кофти пластмаса. ;)

Супер Амоледа на Самсунга ми харесва адски много, но айфон мисля е с по-висока резолюция.

Помежду другото що трябва едните да са прави, а другите криви? М? На човека му харесва - толкоз. На някого не му харесва - да не го купува. ;)

П.П.: Айфон нямам, не чакам новия да го купувам... mhihi И гнусмас нямам, и Нокиа нямам... mhihi

Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ping23 » Вто 04 окт 2011 17:30

Хахаха като не ви харесва какво пишете? Драскачи!
Единственото кофти нещо на айфона е че не отваря флаш.
И като почнете с тия глупости за безплатните апликации ставате смешни.
Телефона струва 580лв чисто нов с договор. Общо 70лв на месец.
Personal hotspot rulllzzzzzz

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Вто 04 окт 2011 17:35

escrime написа:Припомни, моля, през вече далечната 2007 г., когато се появи първият айфон, какво предлагаха господата от Финландия, Корея и т.н., че на мен в главата са ми само едни дърводелски кутийки от кофти пластмаса. ;)

Та да отговоря, към 2007а ако трябва да бъда честен примерно за Финладия както попита('щото Самсунг калкулатори с капачета тогава правеха и WiFi беше недостижима величина) та мога да твърдя, че Епъл с един супер куц телефон(ОС) и хубав тъч скрийн не са "убили лъва"! Та финладнците се бяха ориентирали към по как да кажа...интелигентни телефони - бая телефони са ми минали през ръцете от '07: Е51, Е61и, Е65, Н81 и 8ГБ версията, Н82, Н93и, Н95 8ГБ и Е90- животното(особено последните 3 споменати модела от мен няма как да ги наречем дърводелски кутийки от кофти пластмаса :talk: ) и мога да твърдя, че са с класи нагоре откъм софтуер или телефони като цяло, но нека не превръщаме темата в спор, нали?

ping23 написа:Хахаха като не ви харесва какво пишете?

Пишем, че го чакаме колега, един за едно - друг за друго mhihi

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 04 окт 2011 17:51

nokiangage написа:....

Колега имах някои от цитираните от теб телефони от т.нар. висок клас на Нокиа тогава и мога да ти кажа, че Ифона (взех си такъв няколко месеца след излизането му изобщо и още го имам) беше светлинни години напред.
1во - приложения! Нокиа още не се бяха ориентирали накъде духа вятъра, когато АйТюнс и другите сорсове бяха в разгара си
2ро - екран и всичко около него! Нокиа разучава месеци наред и се възхищаваха на екрана и уникално бързото рисайзване на картината при завъртане. Колко месеца след Ифона пуснаха онова дебело недодялано копие? (не помня модела и едва ли ще остане в историята :lol: )
3то - когато Нокиа си набиваха бъгави харддискове и операционната едва поддържаше виталните си функции, Ифона 'хвърчеше'.
4то - факт е, че сега първия Ифон от 2007 работи и е въпрос на ъпдейт за да се инсталират и модерните приложения. Нокиа от тези години няма живи съучиници, камо ли актуален софт и приложения.
Още много има...
Недейте да отричате неща, които са признати от най-големите анти епъл компании и наблюдатели.

Държа да отбележа, че сега съм с Нокиа и съм си много доволен. Ифона ми седи така и засега не мисля да си взимам нов - не съм маниак на марка, а на конкретни предложения.
Също така пазара от началото на Ифона се промени много и излезнаха много конкурентни неща.
Но в началото бе Ифона ;)

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Вто 04 окт 2011 18:12

drmilendd написа: Някой ако знае и хубав стрийм за айфон да се гледа.

Мисля че няма да има лайв стрийм, което пък от своя страна е доста тъпо. :evil:

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 04 окт 2011 18:28

ping23 написа:Телефона струва 580лв чисто нов с договор. Общо 70лв на месец.

И къде струва толкова?

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 04 окт 2011 18:31

Там където таксата за картата е пеесе лева :screwy

Готино е че си вярват.Значи аз отивам,давам 580 лева и го взимам така ли?

Или- 70 по 24 = 1680 лева :не:

Е златен да беше

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Вто 04 окт 2011 18:40

Не че защото имам HTC,ама мисля,че те в момента диктуват модата и навлизат яростно на пазара не само в България,а по света.Отделно,че китайските ZTE например или Huaiwei ще бъдат следващите монополисти (както бяха Нокиа до сега).Като ифон и хтс ще си делят лидерството с тях.Нокиа притежават огромно ноу-хау,но в последните 1-2 години операционните им системи яко вдишаха въздух спрямо конкуренцията.Не че не могат да сложат и те двуядрен процесор или дисплей,който да е по-реален от всички останали.Политика.Сменят Симбиана с уин мобайл,което по мое мнение е пак грешен ход.Бъдещето е андроид,защото стои гугъл и линукс зад него.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Вто 04 окт 2011 18:49

Matematiks написа:Там където таксата за картата е пеесе лева :screwy

Готино е че си вярват.Значи аз отивам,давам 580 лева и го взимам така ли?

Или- 70 по 24 = 1680 лева :не:

Е златен да беше

Е ти пък тя картата нали щяла да се ползва пък кво като била 50-70 лв такса mhihi mhihi. Миналия месец шефа ходи до на почивка в Америка и се върна с айфон :lol: ама като знам че той малко не му се дават пари и като чувам,че там били доста ефтини таквис джаджи нормално е.Ама тука разбираш ли ората нагласили илядо лефа и две кофи стотинки от банички и чакаме да дойде,великия номер 5,ма то след 6-7 месеца ще почнат да правят примерно и айфон 6 и айде пак няма да ядем банички ма да има за айфону :063:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 04 окт 2011 18:56

feikot написа:Не че защото имам HTC,ама мисля,че те в момента диктуват модата и навлизат яростно на пазара не само в България,а по света.Отделно,че китайските ZTE например или Huaiwei ще бъдат следващите монополисти (както бяха Нокиа до сега).Като ифон и хтс ще си делят лидерството с тях.Нокиа притежават огромно ноу-хау,но в последните 1-2 години операционните им системи яко вдишаха въздух спрямо конкуренцията.Не че не могат да сложат и те двуядрен процесор или дисплей,който да е по-реален от всички останали.Политика.Сменят Симбиана с уин мобайл,което по мое мнение е пак грешен ход.Бъдещето е андроид,защото стои гугъл и линукс зад него.

От това,което чувам за Уин Мобайл,бая хлебчета имат да изядат!По добре да баяха доразвили Симбиана вместо Уин-а :beat_butt2
Иначе хардуеъра им е ненадминат за мен :bowdown и Н8 и Е7 са супер телефони

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 04 окт 2011 19:20

fox_vt написа:Миналия месец шефа ходи до на почивка в Америка и се върна с айфон :lol: ама като знам че той малко не му се дават пари и като чувам,че там били доста ефтини таквис джаджи нормално е.

Да са евтини, да са евтини...колко да са евтини. Айфон 4 от AT&T, с МИНИМАЛНИТЕ пакети, се връзва на 55 долара на месец, с договор от 2 години. Отделно още минимум 200 долара за устройството. Сега, ако си е взел на старо или нов от ибей или нещо такова е различно, но ако сравняваме нови телефони от официален представител...

Една елементарна сметка показва, че 24х55 + 200 = 1520 долара в САЩ
У нас, от мтел, някакъв план по средата на скалата: 24х40 + 630 = 1590 лева

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Вто 04 окт 2011 19:26

Вярно ли някой ще даде 1600лв за телефон? Аз не го чакам на тази цена :no-no

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 04 окт 2011 19:38

KirilGeorgiev написа:Вярно ли някой ще даде 1600лв за телефон? Аз не го чакам на тази цена :no-no

това е заедно с плана за разговори

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 04 окт 2011 19:43

ебаси колко сте изписали... и то наистина повечето са от тези които не го чакат... за кво се потите бе колеги ?
maxpayne - самсунг не са били, не са, няма и да бъдат конкуренция на apple. Тогава когато apple имаха мулти тъч собствена ОС, сензори и какво ли не, самсунг правеха калкулатори, както един колега по-горе отбеляза... какво направиха тези конкуренти - копи пейст на apple iPhone. И какво от това, дори да се доближат до функционалност в момента, утре къде ще са ?! Пак на опашката, защото явно нямат потенциала да направят нещо революционно.
Математикс - и аз се чудя тоя майбах що е толко скъп, и най-вероятно никога няма да разбера, защото едва ли ще мога да си го позволя... СЪДБА.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 04 окт 2011 19:44

Не, да не съм луд да чакам нещо което след 2-3 месеца ще е на половин цена.
Чакам да стане 100 лв с нетърпение mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”