Паставяне на навигация Пасат Б5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Re: Паставяне на навигация Пасат Б5

Мнениеот yarek » Вто 11 окт 2011 20:09

Някой знае ли как се сваля тази пластмаса, и другите махагонови елементи. Имам желание да ги преоформя малко, обаче ме е страх да боравя, исках първо да попитам.

Потребителски аватар
fena_vd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fena_vd » Вто 11 окт 2011 22:18

Елементарно е, сваляш пластмасата около климатроника с тънка отвертка или нож се вади, държи се на щипки. Под него ще видиш винтове за имбус. Вадиш радиото под него в дупката за вещи в горния край има още 2 винта, това е климатроника излиза с конзолата ще разгледаш как се разделят аз не огледах. Откачаш и бутоните за подгряване на задно стъкло и аварийни и каквито там имаш. За 5 минути си го разглобил елементарно е.

Потребителски аватар
ittso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ittso » Вто 18 окт 2011 17:07

passat_b5 написа:Колеги малко да съживим темата :lol: , та какво става някой направи продцедурата със слагането на навигация, че и аз замислям токова начинание но някой колега ако вече го е сваршил ще съм благодарен да пусни малко инфо и снимки, смисък за жилата стигат ли климатроника да се премести най-доло?

Ъъъ, че климатроникът не е със жила. Има няколко кабелчета.

Потребителски аватар
Calearo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Calearo » Съб 24 ное 2012 23:48

Мм не е толкова лесно аз днес почнах монтаж но навигацията ми подпира в тръбата за духалките ако ме разбирате какво имам предвид и общо взето голям ташак.... също така и трябва да се смени централния въздуховод големи мъки бяха .. и с него

Върни се в “Passat”