Паставяне на навигация Пасат Б5
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Re: Паставяне на навигация Пасат Б5
Някой знае ли как се сваля тази пластмаса, и другите махагонови елементи. Имам желание да ги преоформя малко, обаче ме е страх да боравя, исках първо да попитам.
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
Елементарно е, сваляш пластмасата около климатроника с тънка отвертка или нож се вади, държи се на щипки. Под него ще видиш винтове за имбус. Вадиш радиото под него в дупката за вещи в горния край има още 2 винта, това е климатроника излиза с конзолата ще разгледаш как се разделят аз не огледах. Откачаш и бутоните за подгряване на задно стъкло и аварийни и каквито там имаш. За 5 минути си го разглобил елементарно е.
passat_b5 написа:Колеги малко да съживим темата, та какво става някой направи продцедурата със слагането на навигация, че и аз замислям токова начинание но някой колега ако вече го е сваршил ще съм благодарен да пусни малко инфо и снимки, смисък за жилата стигат ли климатроника да се премести най-доло?
Ъъъ, че климатроникът не е със жила. Има няколко кабелчета.
- Calearo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мм не е толкова лесно аз днес почнах монтаж но навигацията ми подпира в тръбата за духалките ако ме разбирате какво имам предвид и общо взето голям ташак.... също така и трябва да се смени централния въздуховод големи мъки бяха .. и с него