stefan4o написа:Недей, че дори и от снимката пак ме заслепяват мен твоите ламБиПредставям си на живо

stefan4o написа:Недей, че дори и от снимката пак ме заслепяват мен твоите ламБиПредставям си на живо
Vlad777 написа:Днес си купих OSRAM Cool Blue ot Алфа Лайт в Дианабад za 33.20 лв H7 комплекта.
Има вече Osram Coll Blue Ultra, които са 5000К. Самите стъкла са сини обаче. Цената беше подобна. Не светят по-силно, но били по-бели/сини
valiosport написа:Колега качи някоя снимка да видим как свети Осрам-аАз гледах едни Osram Night breaker+ някой колега ползвал ли е такива ? Иначе аз монтирах Narva 100/90W на фаровете и Narva 100W на халогените ама на фаровете май ще ги махам че много заслепяват
valiosport написа:Stefan4o фаровете са регулирани, ако искаш и снимка мога да ти пратя да видиш колко са свалени късите обаче от отпред много блести като погледнеш![]()
Колеги наскоро съм регистриран във форума и не ми се четат 50 страници
100 ватовите са ми мерак от край време и за това ги сложих, сега обмислям вариант за Нарва 130/100W че ми е мерак да вида как свети ама най-вероятно ще ги махна че да не заслепявам другите колеги
С никого не се бъзикам просто искам да видя дали Night Breaker могат да докарат осветеност горе долу като със 100 вата крушки
JC написа:
Ама като искаш осветеност сложи некъв ксенон и това е
dj_tuhla написа:JC написа:
Ама като искаш осветеност сложи некъв ксенон и това е
Айде още един лауреат .. ксенон на рефлектори ЗАСЛЕПЯВА! Дори и Вальоспорт е забелязал защо и ще ги маха - площта на рефлектора е голяма, а именно това е което се вижда отдалече, т.е. колкото и надолу да е свален самия светлинен сноп чрез регулиране, самото отражение в рефлектора заслепява насрещните .. така че "ксенонците рефлекторваци" са също толкова вредни колкото и "100ватовците".
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта