Ами според мен за да избива там или примерно има хлабава скоба, запушено онова тънкото маркуче или капачката за обезвъздушаване е проблемна...За изпарителя да е запушен, не ми се вярва. Това мое мнение не трябва да те ангажира с каквото и да е, най-добре първо да се провери преди да се сменя нещо, особено сезона който иде е хубаво да си с изправна система, а не като мен да мръзнеш и да доливаш миналата зима!
Така да кажа при мен преди нещата как стояха - радиатора ми беше спукан съвсем малко и след като смених с нов и се наля нова охладителна течност разбрахме, че това малкото маркуче е било запушено и е не е могла системата да се обезвъздуши, съответно по-голямо налягане и избиваше. Съответно с теч зимата замръзваше изпарителя, нестабилни обороти и никакво парно или след като долея мъничко се закрепи, ама до другия ден

. Но по-интересно е, че не се обезвъздуши системата с едно достигане на оптимална работна температура, а поне на моята кола ми трябваше едно извънградско около 100 км и нещата се оправиха. Ти предимно в града ли я караш колата, в такъв смисъл дали е имала възможност да поработи и на обороти и на дълъг път повечко време за да се обезвъздуши и да изкара ако е имало въздух в самия изпарител или някъде в системата?