Общо взето моят "проект" или по скоро тУнек, върви към своят край, поне да си довърша циганийката
По екстериора:
Anni прагове и добавки няма да има, реших го напълно (не ми се ще да се разделям с предните калобрани, нито задните)
По-големи джанти (18-ки) също няма да има в близко бъдеще, а и в много, много далечно, немога да се разделя с моите по никакъв начин, те ще си бъдат вечно мои.
Има вероятност да се сложат огледала с мигачи..... но ще е по нататъка, и не съм решил.
По интериора:
Алуминев пакет също съм решил много отдавна да не слагам
Духалки от Бора също съм решил много отдавна да не слагам
Плафон от W12 също съм решил много отдавна да не слагам
в близко бъдеще... може и да реша
Скоростен лост R-line (дразни ме белия шев на маншона, който не ми се вързва с интериора)
Педали от R32
Та общо взето волана от MK4 R32 ще бъде един красив завършек на колата-интериора, така както миналата есен бе R32 roof спойлера за екстериора. Нещо което ми е харесвало наистина много, нещо което поне за мен е скъпо удоволствие. В крайна сметка докато карам единственото нещо на което се наслаждавам е таблото и волана и удобните седалки, другото ми остава в периферното зрение
Ще имам една малка причина да си имам лого "R" на задния капак, а може и на предния ако не стои много кичозно... на пролет
Supawiza, с теб и с
driver-а на тема R32 не искам да говоря повече, мисля че сме наясно, кой на какво мнение е. Разговорите не водят до нищо градивно

(искам и на двамата да ви кажа, че не се сърдя на никой) . Както виждаш темата е разчистена умишлено, в това число и моето лично мнение, с цел да се избегнат караници, провокации, между съфорумци.