Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
mircho82
Автомобил: Golf IV TDI GTI
Двигател: ARL 2001

Re: Golf 4 - Чебурашка стайл :P

Мнениеот mircho82 » Чет 13 окт 2011 19:58

Баааа,направо ме пребиваш, къде ровите, кви са тиа неща където намирате, кой ви ги плаща, откъде вадите пари в тая криза за такива излишшни разходи незнам. :bishop .Един "R" друг "R32" трети незнам кво хмм. :screwy Браво за ентусиазма :bowdown

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Чет 13 окт 2011 20:12

Как ще сложиш тоя волан бе бягаш от стоковия вид на колата mhihi .
Стокова кола пък с Р32 волан не може така,няма да стои добре mhihi .

П.П
Воланчато е супер придобивка и ако не е тайна да споделиш за колко взе и от къде.

Поздрави

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 13 окт 2011 20:20

Общо взето моят "проект" или по скоро тУнек, върви към своят край, поне да си довърша циганийката mhihi

По екстериора:

Anni прагове и добавки няма да има, реших го напълно (не ми се ще да се разделям с предните калобрани, нито задните)
По-големи джанти (18-ки) също няма да има в близко бъдеще, а и в много, много далечно, немога да се разделя с моите по никакъв начин, те ще си бъдат вечно мои.

Има вероятност да се сложат огледала с мигачи..... но ще е по нататъка, и не съм решил.

По интериора:

Алуминев пакет също съм решил много отдавна да не слагам
Духалки от Бора също съм решил много отдавна да не слагам
Плафон от W12 също съм решил много отдавна да не слагам

в близко бъдеще... може и да реша

Скоростен лост R-line (дразни ме белия шев на маншона, който не ми се вързва с интериора)
Педали от R32

Та общо взето волана от MK4 R32 ще бъде един красив завършек на колата-интериора, така както миналата есен бе R32 roof спойлера за екстериора. Нещо което ми е харесвало наистина много, нещо което поне за мен е скъпо удоволствие. В крайна сметка докато карам единственото нещо на което се наслаждавам е таблото и волана и удобните седалки, другото ми остава в периферното зрение :)

Ще имам една малка причина да си имам лого "R" на задния капак, а може и на предния ако не стои много кичозно... на пролет :Mr Green Fun

Supawiza, с теб и с driver-а на тема R32 не искам да говоря повече, мисля че сме наясно, кой на какво мнение е. Разговорите не водят до нищо градивно :) (искам и на двамата да ви кажа, че не се сърдя на никой) . Както виждаш темата е разчистена умишлено, в това число и моето лично мнение, с цел да се избегнат караници, провокации, между съфорумци.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пет 14 окт 2011 9:27

много добре волана, много добре :Mr Green Fun и много скъпо също така mhihi

огледала с мигачи като на 5-цата mhihi mhihi ...по-скоро според мен недей :screwy на 4-ката седят като 2 подарени тупуза :shock

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Пет 14 окт 2011 10:32

Как искам и аз да сложа едно такова табло от Бора, обаче при мен май я няма тая Falf Fis шина и не става. (поне така мисля де)

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Пет 14 окт 2011 12:09

Sashko_Trg написа:Как искам и аз да сложа едно такова табло от Бора, обаче при мен май я няма тая Falf Fis шина и не става. (поне така мисля де)
каква шина бе човек нямаш КАН шина не фалф малф шина а това което си написал е HALF FIS което значи табло с малкия дисплей а не шина

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Пет 14 окт 2011 12:48

:D :D :D :D Верно че беше така ве :D забравил съм :) значи може и да се сложи такова табло така ли ... ?

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 14 окт 2011 17:00

Aprilia написа:много добре волана, много добре :Mr Green Fun и много скъпо също така mhihi

огледала с мигачи като на 5-цата mhihi mhihi ...по-скоро според мен недей :screwy на 4-ката седят като 2 подарени тупуза :shock

Като се замисля имаш право. На стокова кола може и да не стоят добре, както ти казваш. Иначе когато колата е направена, брони, прагове, ниска, джанта голяма... добре се получава :roll: .

nikkogti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikkogti » Пет 14 окт 2011 17:15

Морфейка поздрави за голфчето,уникално е :) Може ли да споделиш колко кинти ще ти излезне Р-волана с доставката ;)

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 14 окт 2011 20:22

Нека първо видим ко ши получа :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Съб 15 окт 2011 1:01

Sashko_Trg написа: :D :D :D :D Верно че беше така ве :D забравил съм :) значи може и да се сложи такова табло така ли ... ?

На цифра дъртаняни (включително и моя) им сложихме такива табла, така че може и да те огрее ;)

Морфейчо, като го надуха течението и се взривява :) но честно казано, по-добре че взе волан, вместо ония пробити 18-ки mhihi

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 15 окт 2011 1:20

Luciano написа:Морфейчо, като го надуха течението и се взривява :) но честно казано, по-добре че взе волан, вместо ония пробити 18-ки mhihi

...ми радвам се че ме подкрепяш, в това мое начинание, за разлика от 18-ките :Mr Green Fun

Потребителски аватар
kok12
Автомобил: Golf 4
Двигател: ASZ
Контакти:

Мнениеот kok12 » Съб 15 окт 2011 7:52

Sashko_Trg написа:Как искам и аз да сложа едно такова табло от Бора, обаче при мен май я няма тая Falf Fis шина и не става. (поне така мисля де)

Само да вмъкна.
Не оставайте с впечатление, че този тип табла ги вграждат стандартно само в Бора.
Грешно мислите и от там идват и по-горните мнения и изказвания.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 15 окт 2011 10:07

....както и не всяка Бора е с такова табло.

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Съб 15 окт 2011 11:22

morfei1 написа:
Aprilia написа:много добре волана, много добре :Mr Green Fun и много скъпо също така mhihi

Като се замисля имаш право. На стокова кола може и да не стоят добре, както ти казваш. Иначе когато колата е направена, брони, прагове, ниска, джанта голяма... добре се получава :roll: .

различни вкусове значи, мен дори на галиано на колата ми седят като подарени и това май е един от елементите по неговата които не ми харесват ама хич :roll: 2 малки или 2 големи 4-кови огледала са доста по-добре, според мен поне де :Mr Green Fun

Върни се в “Моят Volkswagen”