Здравейте колеги,
Има един сайт
http://www4.fsc.bg/insn/В него, можеш по номера на колата да провериш дали тя има валидна гражданска, или не...
Търсих преди време по номера на една стара кола, че ми беше интересно да видя дали се движи

Та както и да е, преди малко реших да проверя дали имам валидна гражданска на аФтомобила. Написах номера и за мое учудване точно от както аз съм правил гражданската във въпросния сайт няма данни на колата да е правена друга гражданска. Имам и още една кола, така че веднага написах и нейния номер, същата ситуация - към днешна дата няма валидна гражданска отговорност... На сестра ми и на приятелката ми на колите си излиза точно, кога са направени, до кога са валидни и т.н. Сега се замислих, че и двете граждански на колите дето излиза, че нямат валидна, съм ги правил на едно и също място и се зачудих дали не ми взимат парите без да ми регистрират полиците и аз да си карам без гражданска

да едитна:
Първо се извинявам, че бях пуснал тема, а не потърсих с търсачката...
Звъннах на полицата има телефон на Левинс продиктувах данните и ми казаха, че всичко си е ок... Не знам каква е причината да не излиза във въпросния саит, единственото ми обяснение би било, че гражданските и на двата голфа са на вноски...