Здравейте, колеги
Имам следният проблем:
Плоафоните ми в купето и в багажника мижат. В момента, в който отключа колата те се палят, светят 1-2 сек. нормално и след това почват да примигват и мижат. Случва се и да не го правят или пък да редуват нормарно с ненормално поведение, или пък въобще не светват....
Какво мислите по въпроса, дали е бушон или реле, или някъде окъсява, или нещо друго. Ако имате идея споделете я, моля.
Въпрос за премигващи плоафони
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
хехе Стиви железна логика и правилна в случая.
Те тия лампи са толко мижави я имат 5 вата я не, ако те тормозят акумулатора няма да си и помислиш за палене.
Залагам или на проблеми по кабели и контакти или модула за управление. При мен също се бъзика микропревключватела в багажника от време на време, но или свети или не лампата в багажника.
Друго интересно е, че го прави на всички лампи, тогава нещата отиват към управлението или окабеляването до него. Трябва си мерене за да се изключва 1 по 1.
Те тия лампи са толко мижави я имат 5 вата я не, ако те тормозят акумулатора няма да си и помислиш за палене.
Залагам или на проблеми по кабели и контакти или модула за управление. При мен също се бъзика микропревключватела в багажника от време на време, но или свети или не лампата в багажника.
Друго интересно е, че го прави на всички лампи, тогава нещата отиват към управлението или окабеляването до него. Трябва си мерене за да се изключва 1 по 1.
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
полото е 2002 година връзвате го на комп и сивко си показва.
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:Малко не разбрах каква е връзката на мижащите плафони с алтернатора при НЕРАБОТЕЩ двигател,понеже първо си отключваш колата те светват после мижат а ти още не си запалил!?
Stivi, благодаря, че зададе този въпрос. Мене ме досрамя.

....отвориш шофьорската врата и багажника светва,когато обаче отварям самия багажник лампата не свети
Колега, на мене това ми звучи като да не работи контактния ключ на вратата на багажника?!?!?

- MrDeath
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мда! И при мен мигат, но като друсам в дупки. Контакт хлабав някакъв, ама не ми се занимава да го търся. Засега дупките в които трябва да падам, за да премигва, са доста големи (или много неравни павета), че предпочитам да се съсредоточа върху Глава 2 от "Как да избягваме дупките по пътя", отколкото да се ровя за хлабава пружинка и калпави контакти

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
pit написа:Извинявайте че питам малко встрани от темата:При мен пасат комби Б4,като отвориш шофьорската врата и багажника светва,когато обаче отварям самия багажник лампата не свети
По тази причина вчера вечерта пуснах един плик с покупки на асфалта
![]()
къде да проверя какъв е проблема?
Микропревключвателя в задната ключалка се е замърсил или повредил.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”