Някой ще допълни ли информацията която поех преди малко?

Много съжалявам ако темата е пускана ( за което съм почти сигурен). Ако е така

ми дам,добра е ,но ти препоръчвам с мек парцал да си я минеш зада и направиш блясъка по-готин.и леко да не и запалиш лакаvesellin написа:човека ме пита дали ще я пастирам на машина или ръчно. Каза ми че най едрата е 4... затова по моя преценка взех 2. Даде ми и някаква восъчна кърпа за полиране накрая.
ех,накъде без теб в някоя темаbuFka написа:след като ползвах търсачката и не открих интересуващото ме - ще питам тук: къде има обща информация относно пастирането - защо се прави, предимства, недостатъци, как се пастира на ръка, избор на пасти и прочие. Четох, че 2х годишно се прави - това наложително ли е? мойта откак е купена не е виждала такива екстри и сега покрай тази тема се чудя дали да не го направя....и се сещате кви пари ше ми поискат ако отида да ми го правят някъде, затова обмислям пак да се вживея в ролята на боец-експериментатор
При мен в сервиза е 150 лв.о разбира се зависи къде искаш да ти правят че има места дето и 120 левчета искат
DrAgO написа:При мен в сервиза е 150 лв.о разбира се зависи къде искаш да ти правят че има места дето и 120 левчета искатЗначи точно на тези пасти 3М - имат един код 5 или 6 цифри беше и последните 2 почват от 74 и нагоре до към 77. Пример 50374. Също и по цветовете на капачката можеш да ги различиш -74 е с бяла капачка, 75 - черна, 76 - синя, 77 - червена или оранжава. Тези цифри накрая означават колко е абразивна пастата. 74-ката е най-абразивната и съответно 77 е най-финната. Хубаво е да почне да се пастира със 74 и после със 75, 76 и 77 вече са за по-финни работи.
За тези пасти има и определини гъби - като е машинно говоря - за 74 се използва "оранжава" гъба - пак на 3М, за 75, 76 и 77 "черната" гъба
![]()
Това е, ако съм бил полезен с нещо
chefito написа:DrAgO написа:При мен в сервиза е 150 лв.о разбира се зависи къде искаш да ти правят че има места дето и 120 левчета искатЗначи точно на тези пасти 3М - имат един код 5 или 6 цифри беше и последните 2 почват от 74 и нагоре до към 77. Пример 50374. Също и по цветовете на капачката можеш да ги различиш -74 е с бяла капачка, 75 - черна, 76 - синя, 77 - червена или оранжава. Тези цифри накрая означават колко е абразивна пастата. 74-ката е най-абразивната и съответно 77 е най-финната. Хубаво е да почне да се пастира със 74 и после със 75, 76 и 77 вече са за по-финни работи.
За тези пасти има и определини гъби - като е машинно говоря - за 74 се използва "оранжава" гъба - пак на 3М, за 75, 76 и 77 "черната" гъба
![]()
Колеги какви са тия цифри бе аз толкоз даам за бензин годишно.....не е ли около 15 тина левчета една пастичка Сонакс примерно??? Мяташ се за няколко часа изтръкваш и после минаваш с полир паста и тва е???
DrAgO написа:При мен в сервиза е 150 лв.о разбира се зависи къде искаш да ти правят че има места дето и 120 левчета искатЗначи точно на тези пасти 3М - имат един код 5 или 6 цифри беше и последните 2 почват от 74 и нагоре до към 77. Пример 50374. Също и по цветовете на капачката можеш да ги различиш -74 е с бяла капачка, 75 - черна, 76 - синя, 77 - червена или оранжава. Тези цифри накрая означават колко е абразивна пастата. 74-ката е най-абразивната и съответно 77 е най-финната. Хубаво е да почне да се пастира със 74 и после със 75, 76 и 77 вече са за по-финни работи.
![]()
vesellin написа:DrAgO написа:При мен в сервиза е 150 лв.о разбира се зависи къде искаш да ти правят че има места дето и 120 левчета искатЗначи точно на тези пасти 3М - имат един код 5 или 6 цифри беше и последните 2 почват от 74 и нагоре до към 77. Пример 50374. Също и по цветовете на капачката можеш да ги различиш -74 е с бяла капачка, 75 - черна, 76 - синя, 77 - червена или оранжава. Тези цифри накрая означават колко е абразивна пастата. 74-ката е най-абразивната и съответно 77 е най-финната. Хубаво е да почне да се пастира със 74 и после със 75, 76 и 77 вече са за по-финни работи.
![]()
![]()
![]()
![]()
на мен ми сипаха 200гр от Бяла капачка.Човека каза че това е било 2ри номер. 1ви бил най финния, а 4ти най абразивен?!?! а тук нещо се разминават с твоя отговор. ... Или май от черната ми сипа ...
При мен в сервиза е 150 лв. Значи точно на тези пасти 3М - имат един код 5 или 6 цифри беше и последните 2 почват от 74 и нагоре до към 77. Пример 50374. Също и по цветовете на капачката можеш да ги различиш -74 е с бяла капачка, 75 - черна, 76 - синя, 77 - червена или оранжава. Тези цифри накрая означават колко е абразивна пастата. 74-ката е най-абразивната и съответно 77 е най-финната. Хубаво е да почне да се пастира със 74 и после със 75, 76 и 77 вече са за по-финни работи. За тези пасти има и определини гъби - като е машинно говоря - за 74 се използва "оранжава" гъба - пак на 3М, за 75, 76 и 77 "черната" гъба
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта