Ще споделите ли малко опит в цените на сметките.
Мойте са 200-280 кинта зимата.2 броя по 2000W,1- 1000W + 1 за баня 400W + бойлер печка и крушки

Matematiks написа:Подхарчват си тия конвектори![]()
Ще споделите ли малко опит в цените на сметките.
Мойте са 200-280 кинта зимата.2 броя по 2000W,1- 1000W + 1 за баня 400W + бойлер печка и крушки
yoan4o написа:Момчета, в събота отивам за ADAX-че, обаче няколко въпроса ме интересуват.
1-во. Колегата bugster откъде си купи уреда, от официалния вносител или от другаде, щото в техния сайт модела който си купил го няма, а е по-евтин от това, което имат в момента, примерно VP 920, който също е 2000W? VP920 е около 220лв. в БЕРГ с отстъпката за Стройко, а този VP1120 KT е 168лв. според този сайт - http://klimatici.biz/vp-11-economic-vp-1120-kt.html
kossel написа:Не виждам разлика в марките конвектори ... нагревател... гори 1000 вата или повече, от терморегулаторите им не мога да се оплача ... това за марките си е реклама повече. Т.е. един Адак и един НЕО при 1000 вата ще топлят еднакво и ще горят еднакъв ток, не е ли така ?
yoan4o написа:2-ро. Колегите, които се отопляват с такива конвектори дали ще ме посъветват да си взема направо с дигитален термостат, вместо да купувам приставки и т.н. Не е ли същото?
bugster написа:И лично мнение малко извън темата .... абе някак си за уреда като цяло и цените които искат ми се струват завишени.
Все пак в този конвектор има нагревател, 2 жици, някакъв модул управление и външни ламарини. Няма механика, нама нищо сложно.
Според мен пазарната цена не трябва да е над 100 лева ама нейсе - лично мнение.
kossel написа:Не виждам разлика в марките конвектори ... нагревател... гори 1000 вата или повече, от терморегулаторите им не мога да се оплача ... това за марките си е реклама повече. Т.е. един Адак и един НЕО при 1000 вата ще топлят еднакво и ще горят еднакъв ток, не е ли така ?
kikata написа:След дълги размишления реших да взема български конвектор теси![]()
Конвектора топлеше много добре около 3-4 месеца, после наведнъж даде фираПовече нищо българско.
mupk0 написа:Имам приятел с конвектор.Супер доволен е.Като съм ходил в тях е мека топлината и е приятно.Доколкото знам от него не е и супер скъпо като ток това удоволствие.А относно маслените радиатори ,аз се отоплявам с такъв в общежитието.При 350кв Дневка и 150кВ нощна плащаме месечно от 5 до 10лв ток отгоре.В стаята има хладилник,бойлер,компютър и тв(само ТВ-то не е 24/7).И ползваме някакъв френски радиатор маслен.Супер тънак е.С 3 ребра и е висок до коляното ми.550Вата е и не го спираме никога,освен когато ни няма.В стаята се държат 22-24градуса температура.Супер доволни сме като цяло.Само като изстине стаята му е доста зор..тоест като си отидем Неделя и го пуснем до Понеделник сутринта не се усеща ,че работи :Д
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта