Голф2 - Не ми отчита температурата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Martogolf2
Автомобил:
Двигател:

Голф2 - Не ми отчита температурата

Мнениеот Martogolf2 » Сря 19 окт 2011 11:38

Здравейте имам проблем и незнам как дого реша ако някой знае благодаря предварително Не ми отчита температурата на водата на таблото смених датчика но пак немия отчита после пробвах като откачих кабелите на датчика и покарах така и ми я отчете но на другият ден пак покарах с откачени кабели но тогава нимия показа сложих нов датчик и пак същата робота моля помогнете

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Не ми отчита температурата

Мнениеот rudoni » Сря 19 окт 2011 20:01

ами да бе писал ква кола караш и с какъв двигател е! е и ако знаеш кода на двигателя и го напишеш тук ,може и отговори да получиш! :D

Потребителски аватар
Martogolf2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Martogolf2 » Чет 20 окт 2011 18:26

rudoni написа:ами да бе писал ква кола караш и с какъв двигател е! е и ако знаеш кода на двигателя и го напишеш тук ,може и отговори да получиш! :D

голф 2 е колата 1 6 мотор карборатор е тя сама се оправи от самосебеси 4тири дена непоказваше а сега показва и нее спирала

rudoni
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rudoni » Чет 20 окт 2011 19:41

кола с характер! scare внимавай с нея! :D

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990

Мнениеот stefan4o » Чет 20 окт 2011 20:21

Martogolf2 написа:
rudoni написа:ами да бе писал ква кола караш и с какъв двигател е! е и ако знаеш кода на двигателя и го напишеш тук ,може и отговори да получиш! :D

голф 2 е колата 1 6 мотор карборатор е тя сама се оправи от самосебеси 4тири дена непоказваше а сега показва и нее спирала

Не се знае, дали след 4 седмици или 4 месеца няма да спре пак. Такова нещо като "Самооправяне" не съществува при колите mhihi

Потребителски аватар
OpTiMaL`
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф2 - Не ми отчита температурата

Мнениеот OpTiMaL` » Пет 21 окт 2011 0:44

Смени си температурния датчик на тройника който е отпред на двигателя, те са 3 на брой, ти трябва да смениш този отдоло който е, мисля че е черен по цветовите схеми, някаде от 10лв. до 20лв. струва...

rocky66
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф2 - Не ми отчита температурата

Мнениеот rocky66 » Пет 21 окт 2011 6:58

Martogolf2 написа:после пробвах като откачих кабелите на датчика и покарах така и ми я отчете но на другият ден пак покарах с откачени кабели но тогава нимия показа
Ами Марто, да ги беше почистил тия връзки, поне. Влагата скоро ще си направи шега. И защо не извикаш някой да гледа таблото, а ти размърдай в това време кабели, букси.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”