lilibg66 написа:Бих искала да кажа на всички вас тук, относно въпроса на RedPurple и коментариите след това, че след разговор с колегата извън форума, установих, че има още доста неща, които той не е описал, а някои от тях е разказал много объркано и хаотично. Вероятно, затова във всички нас остана впечатлението, че е извършил нарушение, а сега се стреми да избяга от него. Лично аз се въздържах от язвителни нападки, а умея да ги направя много по-качествено от някои хора тук. Искам да ви уверя, че никак не толерирам подобно поведение (шофиране след употреба на алкохол), като даже смятам, че санкциите за това трябва да бъдат много по-сурови, отколкото са в момента. След обстоен разговор с колегата разбрах, че има някои своеволия, които са си позволили органите на реда. Това е честа практика от тяхна страна, като всички ние сме ставали неведнъж свидетели на това. Убедена съм, че RedPurple има шансове да постави на мястото им въпросните служители на реда, само и единствено с компетентен адвокат.
Бих искала да апелирам към всички нас във форума – нека не бъдем толкова критични към грешките на другите! Нека се държим към другия така, както бихме искали да се държат с нас, ако изпаднем в подобна ситуация! Нека бъдем по-толерантни един към друг, защото безгрешни хора няма!
Наистина темата е интересна и аз ще я следя, само моля колежке, споделете как да поставя на мястото им темерути дето ме спират и по абсолютно безцеремонен начин ми искат пари и след като не им давам ми преувеличават нарушението. Добре, че имах свидетел и моооже би пред съда ще се отърва да не платя този абсурден акт. Пусках сигнал за корупция в nocorr.mvr.bg, но това е като да пикаеш срещу вятъра ... Отговорът на възражението и пред съответното районно, доскоро било охранителна полиция по мачовете, беше същият : "Направена е проверка, не са установени етични или професионални нарушения"...

И не е да са паркирали другите след като са минали чичковците, всичките от сутринта седят там. Собствениците на магазини на улицата естествено, че и те нямат, само ние пришълците - как да не обичам тукашните полицаи 
са ги активизирали, ама много избирателно