pit написа:Здравейте,на един колега с пасат Б4 му се е спукал резервоара.Открил го е когато е заредил до горе на път за морето.Сега не тече при ниско ниво на бензина,дупката е някъде високо.Та сега как се процедира?Заварява ли се,ако е от метал,колко струва тая операция..изобщо не знае какво да прави човека.Какво ще го посъветвате...Благодаря
fallen написа:pit написа:Здравейте,на един колега с пасат Б4 му се е спукал резервоара.Открил го е когато е заредил до горе на път за морето.Сега не тече при ниско ниво на бензина,дупката е някъде високо.Та сега как се процедира?Заварява ли се,ако е от метал,колко струва тая операция..изобщо не знае какво да прави човека.Какво ще го посъветвате...Благодаря
За заварка - малко хора ще се хванат да го правят. Парите се наслояват и никой не рискува. Това от опит от друга марка коли, но пак бензинов резервоар. Предполагам има чалъм, но аз лично не намерих с какво се мие и т.н.
kris11 написа:Oт стар майстор - германски ученик знам - прахосмукачка включена да смуче парите след измива на раезервоар и споко заваряване.За съжаление човека вече не е м/у жививите почина през 1984г.Заварява ми резервояр на 125 цата.
Иначе калай и як поялник.Преди запояване се почиства хубаво пукнатината.Важи за железен резервоар,
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта