Откакто са паднали температурите и съм със зимните гуми, разхода спрямо лятото е 0,5/л надоло.
joker написа:Количеството на антифриз няма нищо общо....затова има малък и голям кръг на охладителната система!!!!
KirilGeorgiev написа:Това 5л градско за масло ли говориш
mili 75 написа:Може да съм малко извън темата, ама се чудя на тия колеги където палят колата да минат 2-3 километра до работата, то докато запалиш и огрееш колата и почистиш стъклата си си стигнал пеша, пък и малко раздвижване никому не е вредно. На толкова къси разстояния няма как да е икномочна колата.
Zinoto написа:mili 75 написа:Може да съм малко извън темата, ама се чудя на тия колеги където палят колата да минат 2-3 километра до работата, то докато запалиш и огрееш колата и почистиш стъклата си си стигнал пеша, пък и малко раздвижване никому не е вредно. На толкова къси разстояния няма как да е икномочна колата.
изобщо не си извън темата, на място докато работи мотора и чакаш да се размразят стъклата и работят подгревните свещи на антифриза гори много, а не загрява и като тръгнеш пак гори много и 2-3 километра се минават за по-малко от 10 минути и в крайна сметка и акумулатора заминава, защото за това време не може да се зареди.
kikogsxr написа:....
Има и друго нещо - защо колеги за 3-4 километра си пипате колите, а не ползвате обществен транспорт. Няма как да гори 5 дори и лятото за 3км.
bkunev написа:Туй сме го дъвкали, дъвкали и все тая! Мойта я карам зимата на 1.5-2км в посока. Стрелката не се отлепяла със седмици. Спи на пътя. И зимата може и над 8 да се качва, де не е към 9 даже. Не го знам със сигурност щото не съм я засичал. Ама то няма как. Не може да гори 5. Слезте на земята.... туй че караме дизели не значи че се возим за без пари...Всяко нещо си иска неговото.
Излишни дискусии
bkunev написа:Туй сме го дъвкали, дъвкали и все тая! Мойта я карам зимата на 1.5-2км в посока. Стрелката не се отлепяла със седмици. Спи на пътя. И зимата може и над 8 да се качва, де не е към 9 даже. Не го знам със сигурност щото не съм я засичал. Ама то няма как. Не може да гори 5. Слезте на земята.... туй че караме дизели не значи че се возим за без пари...Всяко нещо си иска неговото.
Излишни дискусии
Jivko7777 написа:bkunev написа:Туй сме го дъвкали, дъвкали и все тая! Мойта я карам зимата на 1.5-2км в посока. Стрелката не се отлепяла със седмици. Спи на пътя. И зимата може и над 8 да се качва, де не е към 9 даже. Не го знам със сигурност щото не съм я засичал. Ама то няма как. Не може да гори 5. Слезте на земята.... туй че караме дизели не значи че се возим за без пари...Всяко нещо си иска неговото.
Излишни дискусии
Ааа ако знаеш точно тия седмици и цяла зима да не ти отлепя стрелката, ако знаеш какво му причиняваш на мотора
Jivko7777 написа:Ааа ако знаеш точно тия седмици и цяла зима да не ти отлепя стрелката, ако знаеш какво му причиняваш на мотора
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта