niki7010 написа:scareУникални са!!!
Добро утро

niki7010 написа:scareУникални са!!!

Lov4o написа:pe6kata написа:... Търся някакво голямо киче, така че да го сложа на електормотор и само да движа детайла. Също и по-добри пасти.
колега ако беше погледнал в началото на темата щеше да видиш, че си пише всичко
niki7010 написа:Айде сега, пастите са ви виновни!!!Те са си много добри! По важно е какво се случва преди да се стигне до тях!

pe6kata написа:Lov4o написа:pe6kata написа:... Търся някакво голямо киче, така че да го сложа на електормотор и само да движа детайла. Също и по-добри пасти.
колега ако беше погледнал в началото на темата щеше да видиш, че си пише всичко
благодаря колега. Иначе ако ти беше погледнал из средата на темата, най-вероятно щеше да си спестиш подобен коментар![]()

pe6kata написа:
Куцат ми пастите и кичетата,тоя комплект от бриколажа, това не означава че не стават добре, но не дават необходимото ниво, кичетата са с малък диаметър, работата с тях е трудоемка. Пак ще ви попитам, щото явно не ми разбрахте въпроса: какви пасти и кичета вие ползвате, а не как се полира. Евентуално като цени и откъде ги закупувате.
bagera написа:

TDI-RS написа:това което си направил с тоя сезал и тея пасти в случая е, че си отнел от хромовото покритие и си му намалил драстично корозионната устойчивост, което ще рече че скоро може да очакваш ръжда.
хром се полира по съвсем различен начин и със съвсем други средства и методи.
pe6kata написа:...

alpine написа:pe6kata написа:...
Когато аз полирам(х) ползвах пасти които си донесох от вънка предназначени за яхтени условия + паста на калъпи "Гой" + пастите на 3М като завърсващи. За всяка паста си имам отделно киче което се ползва само с нея. Накрая с чисто киче. Направихме си машина, с електромотор, джантата се захваща, започва да си се върти и с флекс/бормашина с променящи се обороти се действа с кичетата, а преди това със шкурките.
Тъй като резултатите на Ники са доста по-добри той вече ми прави всички полирани джанти и детайли![]()
![]()
xalerrelax написа:Колеги с Бодито не ми пада шприца.
Лака на боята си падна , но основата си стои упорито.
Как да я махна или през няколко часа трябва да ги мажа с препарата.
Пробвам с шкурка 120 нищо не се случва , с четка с твърд , пластмасов косъм , пак нищо.
Идеи?
xalerrelax написа:С пясък не искам , че после ще падне много дълго търкане.
xalerrelax написа:С пясък не искам , че после ще падне много дълго търкане.
Потребители, разглеждащи този форум: Ивайло Димов и 53 госта